Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pewnie konieczne nie jest, ale koszt wymiany osłon i idbojów niewielki.... Z reszta zależt jak stare wyglądają.
Opublikowano
poza tym sprzedający amorki nie da Ci gwarancji na nie, gdy nie wymienisz osłon i odbojów :D :D przy wymianie amorków to żadna oszczędność :mad2:
Opublikowano
w styczniu trafiłem na promocje i kupiłem Monroe gazowe na przód,tam dają w komplecie osłony i odboje,oczywiście zgadzam się z przedmówcą,koszt niewielki tych gumek i lepiej założyć i mieć święty spokój..
Opublikowano
w styczniu trafiłem na promocje i kupiłem Monroe gazowe na przód,tam dają w komplecie osłony i odboje,oczywiście zgadzam się z przedmówcą,koszt niewielki tych gumek i lepiej założyć i mieć święty spokój..

Bez obrazy ale Monroe jeszcze istnieje?? nie dziwie sie, ze dali promocje bo to jest absolutny kib...

Kolega wyzej napisal, ze traci sie gwarancje nie zakladajac nowych gum i oslon, pierwsze slysze ale moze rzeczywiscie tak jest.

Przyznac trzeba, ze ktos tych w/w przedmiotow jest na tyle maly, ze nie ma co sie zastanawiac i najlepiej to wymienic.

Pozdro600

B-bardzo M-mądry W-wybór