Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolejny post odnosnie tego samego auta

W samochodzie nie dziala na zegarach wskaznik paliwa i temperatury. Czy to uszkodzenie samych zegarow, czy powazniejszy problem?

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano
Zrób test zegarów i będziesz wiedział czy to wina zegarów czy coś jest źle podpięte . Jeśli wskazówki wychylą się do końca to zegary są ok
Opublikowano
jak sie robi ten test w e36? przepraszam, ale bedzie to pierwsze moje e36 o ile je kupie.

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano

przekręcasz kluczyk na zapłon [pozycja nr.2] wciskasz przycisk od kasowania przebiegu potem cofasz kluczyk na pozycje nr.1 i puszczasz ten przycisk

no i po chwili zacznie się test zegarów

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)
Jeżeli chodzi o test liczników to ja robię troszkę inaczej niż przedmówca ja przytrzymuję kasowanie przebiegu i wtedy kluczyk na pozycją zapłonu (nie rozruch :D )i zawsze tak działa Edytowane przez Sajgon_83
Opublikowano
Ja wlasnie jestem po wymianie zegarow,bo w czarie jazdy oszalaly i co chwile wszystkie wskazniki lecialy w doł i sie podnosily,az padly na amen.Co dziwne to test zegarow przebiegal normalnie,a po wymianie ok,i bunia odmlodniala bo ma 95 tys km a nie jak wczesniej ponad 200.Popatrz najpierw na wtyczki w zegarach moze nie łączy.