Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM MAM PYTANIE DO STARYCH WYJADACZY, MOŻE KTOŚ SIĘ SPOTKAŁ Z ODTWARZACZEM CD, KTÓRY JEST NIETYPOWY (TO ZNACZY PRZY POTENCJOMETRZE WIDNIEJE NAPIS CD BUSINESS MD), MYŚLAŁEM, ŻE JEST NA MINI CD (8 CM ŚREDNICY) ALE PŁYTKA JEST ZA DUŻA - WEJŚCIE JEST NA OKOŁO 6 CM - MOŻE KTOŚ SIĘ SPOTKAŁ Z TAKIM CUDEM? NA CO JEST TEN NAPĘD I GDZIE MOŻNA KUPIC NOŚNIK? JUTRO POSTARAM SIĘ DODAC ZDJĘCIA DLA ZAINTERESOWANYCH. POZDRAWIAM
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Były takie odtwarzacze w bmw, nośnik jak wskazuje skrót na radiu to MINIDYSK, ten nośnik na rynku nie odniósł dużego sukcesu i jest tego bardzo mało
Opublikowano
Widzę, że komuś wesoło...Jak wiesz jak wygląda to mniejsze CD to prześlij mi zdjęcie bo ja się z takim ustrojstwem nie spotkałem. A może wiesz coś wiecej na ten temat, chetnie posłucham... Pozdro...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
MD to takie mniejsze CD, zamknięte w kasetce, coś jak w dyskietce. Fotki można znaleźć na necie.
Opublikowano
Dzięki chłopaki poczytałem troche na necie o MiniDysku. Nigdy się wcześniej nie spotkałemm z takim odtwarzaczem i dyskami (pewnie byłem za młody gdy były w modzie hehe..). Ma może ktoś w szufladzie nagrany taki MiniDysk. Chętnie odkupię - wypożyczę. Chciałbym sprawdzic czy ten odtwazacz działa zanim zdecyduję się na zakup nagrywarki i dysków. pozdro dla wszystkich, którzy pomogli.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki chłopaki poczytałem troche na necie o MiniDysku. Nigdy się wcześniej nie spotkałemm z takim odtwarzaczem i dyskami (pewnie byłem za młody gdy były w modzie hehe..). Ma może ktoś w szufladzie nagrany taki MiniDysk. Chętnie odkupię - wypożyczę. Chciałbym sprawdzic czy ten odtwazacz działa zanim zdecyduję się na zakup nagrywarki i dysków. pozdro dla wszystkich, którzy pomogli.

Najpierw się dowiedz czy w ogóle jeszcze dyski MD są dostępne w sprzedaży. Na Twoim miejscu nie pchałbym się w ten format zapisu. Poszukaj raczej zwykłego radia Business CD.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
witam , mam u siebie w coupe cd bussines 2004 R w stanie idealnym , jak masz ochotę to mogę się zamienić z tobą , zawsze miałem w autach md i mam ok 120 nagranych płyt :cool2:
Opublikowano

szkoda ze sie ten format nie przyjal,fajne te MD byly,nie trzeba bylo sie martwic o to ze sie plytka zarysuje. :mrgreen: ,widze ze jeszcze wieksza rzadkosc w e46 niz moje business cd/mp3.

btw, temat przenosze do dzialu audio.