Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Problem mam tego typu ze podczas jazdy zapaliła mi sie na żółto nagle kontrolka eml i kontroli trakcji auto nagle osłabło, wręcz nie miało siły jechać po czym po kilkunastu kilometrach wszytko wróciło do normy.... wyczytałem ze eml to elektroniczna przepustnica.... i zwróciłem wtedy uwagę ze ciężko i nie płynnie chodzi mi pedał gazu... obawiam się ze problem może wrócić dlatego go chce szybko rozwiązać.... proszę o rady i z góry dziękuje....
Opublikowano
Zrsetuj ECU i napisz czxy jest dalej ten blad. U mnie pojawia sie ten blad jak mi sie rozladuje do konca aku... Pozniej go naladuje i dalej jest blad, dopiero jak skasuje to znika... W serwisie mi powiedziano,ze musze wgrac nowego softa do ecu za bagatela 450zl :mad2: i nie bedzie tego bledu wiecej, ale nie zdecydowalem sie na to...
Opublikowano
Auto teraz ogólnie jeździ normalnie, wygląda to na jednorazowy wybryk... ale samo z siebie nie mogło sie to stać, wolałbym uniknąć większych komplikacji.... mam zamiar przeczyścić przepustnice...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czyszczynie nic nie daje. Pada elektronika w przepustnicy i za niedługi czas czeka Cie wymiana tego elementu.
Krzysztof