Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jest to moj pierwszy temat problemem u mnie jest to ze kierunkowskazy dzialaja na zewnatrz lecz w srodku na desce nic tak samo swiatel drogowych nie pokazuje co moze byc przyczyna licznik wymienialem z anglika ale jest to samo nie dziala pomocy
Opublikowano

Witam

Mialem podobna sytuacje wymienialem zegary po wymianie nie dzialaly kierunki na zegarze a na zewnatrz dzialaly.A przeprogramowales zeagary? Jak tak to sproboj je odlaczyc sa z tylu zegarow 2 kosci odlacz je i podlacz spowrotem. U mnie pomoglo ale za jakis czas to samo mialem i znowu odlaczylem i od roku czasu narazie sie to nie powtarza.pozdrawiam :D

Opublikowano
Witam zegarow nie wymienialem ale zmienialem tarcze na szare przez to popsulem siniczki ale kupilem drugi zegar i wymienilem i wszystko smiga jak nalezy ale od jakiegos czasu nie chodza wlasnie kierunki na desce robilem dzisiaj test zegarow i wszystko sie swieci takze chyba zegary sa wporzadku czy nie jest to wina przekaznika powiedz mi jak go znalezc gdzie on sie znajduje ??
Opublikowano
Ale to co uwazacie ze ten owy modul jest zepsuty czy jest jakas opcja zeby go przeprogramowac czy najszybciej i najtaniej bedzie kupic inny