Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z kluczykiem, dzisiaj zauważyłem,że nie mogę otwierać, zamykać z guzików kluczyka, ani także na zapasowym. Dotychczas wszystko działało dobrze. Jaka może to być przyczyna? Posiadam stary kluczyk jeszcze z tymi gumkami.
Opublikowano
Wlasnie nic nie odlanczalem pewnego razu chcialem otworzyc bagaznik i patrze nie dziala. Programowalem juz pilot ale nic z tego sprawdzielm przekazniki ale tez nic chyba bede musial pod kompa sie podlaczyc.
Opublikowano
Dodam jeszcze ze przycisk od zamykania ten kolo przycisku do awaryjnych dziala slyszalem ze to moze byc modul komfortu ale komp powinien to wykryc??
Opublikowano
Jesli nie otwiera tylko bagaznika, to wina przetartych przewodów łaczacych klape z nadwoziem

Xdrive

Koder

Opublikowano
Wlasnie o to chodzi ze nic nie otwiera nie dziala zaden guzik ani otwieranie ani zamykanie ani bagaznik
Opublikowano
tak koledzy wszystko sparawdzalem wyczytalem ze moze to byc antena która znajduje sie w słupku tylnym od strony kierowcy juz sam niue wiem co mam sadzic.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!!!

Moge sie pochwalic ze w koncu udalo mi sie naprawic ten problem w ktoryms miejscu byl przerwany kabel laczacy wewnetrzna antene (ta w tylni slupku za kierowca) i modul komfortu. Jezli bedziecie mieli podobny problem to sprawdzcie najpierw ten kabel jak sie nie myle ostatnia kostka przy antenie niebieski kabel z cienkim czerwonym paskiem. Pozdrawiam i dziekuje wszystkim za pomoc Zamykam temat.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

odgrzewam temat

problem mam następujący:

Nie można otworzyć drzwi kierowcy z kluczyka.

Z pilota wszystko działa, a po zamknięciu auta z pilota nie można otworzyć drzwi z kluczyka, z bagażnikiem nie ma problemu.

Będziesz Mógł Więcej