Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również uważam, że temat niezbyt sensowny. To trochę tak jakby zapytać każdego z forumowiczów o opinię na swój własny temat.

Co to wnosi w forum? Chyba jednak niezbyt wiele...

Pzdr.

Opublikowano

Ocenilem swój wóz, ciekawe co mu to teraz dało.

Rany, że też na takie posty odpisuje. Masakryczna monotonia i nuda w pracy.

Opublikowano

Kolega dal w rubryce jakie auto "jeszcze nie mam". Wiec kolego drogi jak sie zastanawiasz czy kupic bmw to musisz wiedziec jedno ze gdy kupisz BMW e39 bedziesz mial wieksze koszty utrzymania niz w wiekszosci popularnych samochodow ,ALE TO NIC Z TYM O ILE BEDZIESZ MIAL WIECEJ PRZYJEMNOSCI Z JAZDY!!!!. Jak sie zastanawiasz jeszcze polecam "Auto Swiat poradnik kupujacego-Katalog" opisane sa tam rozne auta. Znajdziesz tez e39 autor napisal "BMW e39 stworzono do czerpania radosci z jazdy" i chyba wiekszosc na tym forum sie z tym zdzodzi. Jedyne co nam wlascicielom psuje nastroj to czasem kosztowne awarie , ale dzieki temu forum moje koszty utrzymania e39 spadaja o polowe. Wiec bede wdzieczny za kazda kolejna rade i bede staral sie byc pomocnym wszystkim forumowiczom.

WIEC MOJA RADA NIE MASZ JESZCZE E39 TO RADZE KUPIC!!!!! :cool2:

Opublikowano

kolega cezarbmw ma racje, nie masz e 39 nie wiesz co to ZYCIE!!! :D

moja E39 jest moim drugim bmw i jak na razie nie wymienie tego samochodu na zaden inny

Opublikowano

Hehe:) "Kto nie kupił przegrał życie" :) dobre:)

A tak na poważnie - poza faktycznie sporymi czasem kosztami, to az zal z tego auta wysiadac:) No i po polataniu troche 540 ostatnimi dniami to teraz 523 jest mi za slabe:) Z reszta taka tez krazy opinia, ze jak raz wsiadziesz w mocne auto to nizej juz sie przesiasc trudno:)

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)