Skocz do zawartości

Tuleje wahacza e46,co otym myślicie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ktoś kiedyś napisał, że to ma sens jak wymienisz wszystko na poiluretan, wymiana jednej nic nie polepszy, a może się okazać że szybciej posypie się reszta. Moim zdaniem za te kase wole oryginał z ASO bo jest tańszy, nie mówiąc o markowch tulejach nie z ASO wcale nie gorszych.
Opublikowano
Ktoś kiedyś napisał, że to ma sens jak wymienisz wszystko na poiluretan, wymiana jednej nic nie polepszy, a może się okazać że szybciej posypie się reszta. Moim zdaniem za te kase wole oryginał z ASO bo jest tańszy, nie mówiąc o markowch tulejach nie z ASO wcale nie gorszych.

Milo mi Ktoś jestem :diabel_faja:

tak pisalem ale tyczylo sie E36 :norty:

Jednak Poliuretan to typowo sportowe rozwiazanie jest sztywniejszy i czuc poprawe prowadzenia, jednakze albo komplet albo nic nie robic mieszanek Raz ze seryjne elementy szybciej padna dwa auto moze stac sie dosc nerwowe na zakretach :?

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Założyłem de e46 coupe tuleje wahaczy na przód i mało co kół nie pogubiłem... Musisz zeszlifowac wachacz o prawie polowe swojej grubosci (w miejscu tuleji) potem nabijasz tulejke stalowa i na to poliuretan, który Ci sie wysunie po 1000 kilometrów... Mi na szczescie sie powysuwały przy niskiej predkosci jadac po progach zwalniajacych. Tuleje nie sa w zaden sposób zebezpieczone przed wysunieciem. Po tym musialem kupic wahacze i nowe tuleje, a myslalem ze zaoszczedze kupujac poliuretany... Osobiscie nie polecam, chyba, ze sami to wymienia i dadza pisemna gwarancje, ze sie nie zabije na pierwszym drzewie, kiedy wahacz trzyma sie na dwóch sworzniach...