Skocz do zawartości

318iS Reflektory przeciwmgielne-trudny wybór

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam halogeny przeciwmgielne, przednie do swojej bejbi :D...

I teraz kieruję pytaniem do was co wybrać TYC czy DEPO?

Która z tych marek jest lepiej wykonana i lepiej świeci?

Wiem, że DEPO wygrywają w soczewkach, ale zwykły halogen przeciwmgielny to już inna bajka.

_______

Poprawiłem tytuł, zapoznaj się z regułami tytułowania wątków na górze działu! mod

Opublikowano
  • Autor
Na swoim przykładzie mogę polecić Depo bo taki kupiłem, ale wszystko zależy od partii towaru na którą trafisz.

Rozumiem, wlasnie porownywalem na podstawie e36 kolegi ktory jednego mial tyc a drugiego depo :mrgreen: i po zakryciu zeby swiecil jeden wygrał depo, a tyc mu parowal :D

Opublikowano
Może trochę nie na temat ale ja uważam iż halogeny przeciwmgielne są tylko ładnym dodatkiem - bo w czasie dużej mgły i tak za dużo nie pomagają, gdy nie ma mgły to doświetlają tylko parę metrów z boku i przed autem. Takie mam doświadczenia z jazdy z światłami przeciwmgielnymi w wielu różnych autach lepszych i gorszych. Może są jakieś światła przeciwmgielne które w trakcie jazdy we mgle powodują że kierowca lepiej widzi, ja takich nie spotkałem / chętnie bym takie sobie kupił/ , dawno temu lampy przeciwmgielne miały kolor tzw. żółty selektywny i na mgłę się chyba lepiej nadawały.
Opublikowano
  • Autor
Może trochę nie na temat ale ja uważam iż halogeny przeciwmgielne są tylko ładnym dodatkiem - bo w czasie dużej mgły i tak za dużo nie pomagają, gdy nie ma mgły to doświetlają tylko parę metrów z boku i przed autem. Takie mam doświadczenia z jazdy z światłami przeciwmgielnymi w wielu różnych autach lepszych i gorszych. Może są jakieś światła przeciwmgielne które w trakcie jazdy we mgle powodują że kierowca lepiej widzi, ja takich nie spotkałem / chętnie bym takie sobie kupił/ , dawno temu lampy przeciwmgielne miały kolor tzw. żółty selektywny i na mgłę się chyba lepiej nadawały.

Podczas powrotu z warszawy białołęki do siedlec była mocna snieżyna, wyłączyłęm światła mijania i włączyłem przeciwmgielne i co? Idealnie droge widziałem mogłem jechać 100 na godzine spokojnie.