Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy może ktoś wie czym się kierował producen umieszczając z tyłu auta emblemat np. 318 czy 525. Bo nie na wszystkich autach są te znaczki. Nie uważam, żeby był to efekt powypadkowy, bo na wielu nowych autach emblemat jest, ale też są takie gdzie na klapie bagażnika nic nie zobaczymy.

Może to zależy od serii, ale nie wierze, żeby Niemcy oszczędzali na takich szczegółach.

Jeśli ktoś zna ten temat to prosze o odpowiedz.

U mnie emblemat 318 znajduje się tam gdzie ma być.

Pozdrawiam

http://ziomal.resmoto.com - Strefa BMW serii 3.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

'cennik wyposazenia dodatkowego' -> 'wyposazenie zewnetrzne' -> 'rezygnacja z emblematu modelu = 0pln'

Fajne jest to że jak byś chciał teraz ten znaczek założyć to trzeba wybulić chyba 100PLN bo tyle kosztuje/kosztował ja pytałem do swojego :)

Opublikowano
Fajne jest to że jak byś chciał teraz ten znaczek założyć to trzeba wybulić chyba 100PLN bo tyle kosztuje/kosztował ja pytałem do swojego :)

No a chciałes dostać znaczek za 0 zł?? :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie, nie w tym rzecz. Kupując nowe auto nie dostajemy zwrotu za niego ;)
Opublikowano
ja kupilem uzywany 316 za 13 pln na allegro :D i sprawdza sie..... :D

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
a ja nie mam i jakos mnie nie ciagnie, zeby zamonstowac. Bardzo ladnie wyglada bez - jest taka czysta... :)
http://no2qnos.fm.interia.pl/breit1.jpg
Opublikowano
Ja mam ten znaczek i mi nie przeszkadza. Równiez ładnie wygląda z tym, choć lepiej prezentowałoby się gdyby tam pisało 325 :D
http://img222.imageshack.us/img222/9720/bmw3ln0.png
Opublikowano
ja wlasnie taki mialem ;d ale 316 jest ladniejszy hihi i bardziej zagadkowy dla innych uzytkownikow ruchu.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

no tak, my tu pierdu pierdu a w temacie kolega zapodał ciekawą ,,zagadke" na którą sam bym chętnie poznał odpowiedz. Nie przypuszczam że jest to problem nocnej zmiany w fabryce BMW która miast przyklejac znaczki poszła sobie do kanciapy drzemke uciąć :mrgreen:

p.s. musze przyznac że sam czasami jak jade obok innego BMW zastanawiam sie co kolega ma tam pod maską i czy moje kucyki wystarczą? :doh:

150 kucyków pod maską!
Opublikowano
Podobne pytanie zadałem kiedyś Niemcowi kupując od niego auto. Ten z uśmiechem na twarzy odpowiedział mi ze zrywają je Ci którzy chcą oszczędzić pare groszy na ubezpieczeniu .Nie wiem czy mówił prawdę czy nie , nie zwróciłem tez nigdy uwagi czy w dowodzie rejestracyjnym niemiaszki mają wpisaną pojemność ( w Brifie jest na pewno ) Jeżeli mówił prawdę świadczyło by to o tym ze nie tylko Polacy potrafią kombinować żeby parę groszy zaoszczędzić :lol: