Skocz do zawartości

Dwa pytania - tapicerka drzwi i poduszki silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy jeżeli ściągnę tapicerkę z drzwi (muszę naprawić głośniki) będę musiał kupować jakieś zapinki czy zaczepy? To są jednorazówki?

2. Gdzie znajdują się poduszki podtrzymujące silnik. Czy bez wieżdżania na kanał można sprawdzić czy są w pożądku? (coś brzęczy podczas żyłowania silnika na niskim biegu szczególnie podczas skrętu)

Opublikowano
1. Czy jeżeli ściągnę tapicerkę z drzwi (muszę naprawić głośniki) będę musiał kupować jakieś zapinki czy zaczepy? To są jednorazówki?

W zasadzie zalezy od tego ile bedziesz mial szczescia, przy sciaganiu. Dosc latwo zapinki pekaja\lamia sie lecz czasami udaje sie sciagnac boczki bez uszkodzenia tych zaczepow. Jezeli polamiesz\pekna to one kosztuja grosze...

2. Gdzie znajdują się poduszki podtrzymujące silnik. Czy bez wieżdżania na kanał można sprawdzić czy są w pożądku? (coś brzęczy podczas żyłowania silnika na niskim biegu szczególnie podczas skrętu)

Pod silnikiem, przykrecone sa do nich "lapy" od silnika...Raczej bez kanalu sie nie obejdzie.

SPRZEDAM:

Zmieniarkę Pioneer CDX-P650

Cały komplet, nowa!

Wszelkie informacje tylko na "PW"

Tanio!

Opublikowano
z zapinkami zależy w jakim są stanie i jak będziesz je zdejmować poroponuje kupić parę szt. w serwisie kosztują grosze a przy okazji wymienisz popękane

Mrówa

Harce na gitarce oraz speed

Opublikowano
heh kupowałem w aso po 5 zeta :P

wiec wcale nie takie tanie!!

Eee tam przesadzasz ja brałem u Fusa w maju br. i kosztowało mnie to 0.59 zł brutto, więc nie jest aż tak strasznie ;)

Ps. Jak by, co to do progów tych wsuwanych wewnętrznych kołki kosztują tyle samo ;)