Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam taki problem ponieważ kupiłem bmw e46 coupe i w niej są zamontowane lusterka od m-ki czyli takie bardziej opływowe wyglądają mi na oryginalne od e46 a nie takie jak przychodziły do e36 i niestety nie działają elektrycznie rozbierałem cały boczek drzwi i widzę że z lusterka wychodzi jedna taka malutka kosteczka tylko na 2 przewody oraz 2 kostki (niebieska i czarna)takie szersze płaskie jedna zakończona takim małym bolczykiem przez co wogóle nie pasują do tego oryginalnego przycisku od regulacji lusterek dlatego mam takie pytanie czy tam przychodzi może jakiś inny przycisk od regulacji położenia lusterek bo możliwe że ktoś je wymienił a wtyki już nie pasują do tego włącznika co jest zamontowany ponieważ lusterka są z pakietu m prosiłbym o pomoc czy ktoś miał takie lusterka u siebie zamontowane i czy wszystko chodziło bo u mnie nic a ciekaw jestem czy się elektrycznie składają do góry ?? pozdrawiam i błagam o pomoc
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Krótko mówiąc lusterka mogą być dodatkowo elektrycznie składane czego mogło nie być w oryginale i jest problem.
Opublikowano
mam takowe u siebie , składają się , regulują i grzeją , może uda mi się do nich zajrzeć na weekend to dam znać na temat kabli.
Opublikowano
słuchajcie mam taki problem w tym ponieważ tylko 1 z 3 kostek pasuje do tego oryginalnego przycisku od regulacji położenia lusterek i dlatego nie wiem czy muszę szukać takiego przełącznika czy w ogóle coś jest nie tak z tymi lusterkami może to nie są oryginalne lusterka sam nie wiem jak nawet to można sprawdzić dlatego chciałbym wiedzieć czy jeżeli ktoś takie sobie dokładał to czy pasowało wszystko ?? tzn wtyczki od lusterek do tego przełącznika fajnie by było jak by były składane ale nie mam pojęcia jak to sprawdzić albo podłączyć bo takie autko już kupiłem i nie działało od początku nic w lusterkach pozdrawiam fanów bawarskiej motoryzacji