Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sluchajcie wiem ze do ktoregos rocznika dawano 3 kluczyki 2 zwykle i jeden taki dodatkowy z adapterem, ja mam auto z poczatku 2007 i juz tego nie mam(albo nie dostalem od sprzedajacego). jest szansa w serwisie taki kluczyk dokupic? on jest plastikowy chyba caly prawda? potrzebuje plaskiego kluczyka ktory moge na szyi pod pianka w wodzie miec i sie nie martwic o niego zabardzo:D dorabial taki kluczyk ktos kiedys?
Opublikowano

A czy to musi być kluczyk z tworzywa sztucznego. Przeciez bmw ma nie tylko w ofercie kluczyki z przyciskami- gdzie jest bateria itp. ale ma również zwykłe kluczyki bez pilota tylko z imobilajzerem. Kluczyk z pilotem- dorobienie w ASO- kosztuje ok 670zł (u mnie) a kluczyk bez pilota, ten o którym mówię - to mniejszy koszt- niestety nie wiem jaki. Zadzwoń do ASO i wypytaj się.

PZDR

BardzoMiłyWłaściciel

BędzieMógłWyprzedzać

Opublikowano

Ja mam taki kluczyk na wyposażeniu ale jeszcze z niego nie korzystałem bo za bardzo nie wiem

jak i do czego go użyć :roll:

Opublikowano
Wierzba a patrzyles w aucie za tym kluczykiem? Otworz schowek i po lewej stronie, ale juz za schowkiem jest miejsce na adapter, a w nim siedzi (bynajmniej powinien siedziec) ten dodatkowy kluczyk.

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano
Mam 2006 rok i mam ten kluczyk, plastik + adapter. Jeden w drugi się wkłada i działa. Odpalałem na nim auto, ale nie wiem za bardzo czemu ma to służyć. Wszystko w aucie działa, tylko problem jest z zamknięciem bo nie ma czego wcisnąć.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
sluchaj a w ktorym miejscu to jest w tym schowku? to jest gleboko czy przy pokrywie?

po lewej stronie w schowku jest sam adapter.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką