Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam w mojej e36 320 szesciorzedówce ktos przedemna robil uklad wylotowy według mnie kicha bo jest strasznie słaba i wogole od spodu wedlug mnie jest to zle wyspawane,bo jest wyjety kat i sa za cienkie rury dane,moze ma ktos zdjecia jak wyglada wydech od przodu silnika cały zrobiony tak jak ma byc,pozdro i dzieks
Opublikowano
ale fajnie brzmi : sześciorzędówka :D :cool2: jak masz katalizatory wycięte i rury zamiast nich to może być słabsza
Opublikowano
ale fajnie brzmi : sześciorzędówka :D :cool2: jak masz katalizatory wycięte i rury zamiast nich to może być słabsza

w 320 jest jeden katalizator i mozna wstawić tłumik ale nie sądzę że wstawienie polepszy osiągi.Przyczyny raczej szukaj gdzie indziej.

Tutaj masz wydech http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BF21&mospid=47427&btnr=18_0189&hg=18&fg=10

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
siemka bo tak jest to dlaczego mam nie pisac,pozdro

Nie :!: tak wcale nie jest szesciorzedowka, to by znaczylo ze mam 6 rzedow cylindrow, a masz tylko jeden. Wiec jak już, to po polsku bedzie w moim rzędowym szesciocylindrowym silniku :twisted:

ps Ostatnio na sport klubie byl program, mowili o nowym x5 i tu cytat

Wyposażony w nowy silnik V8 rzedowy

Myslalem ze umre :mad2:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
dokladnie to silnik szesciocylindrowy w ukladzie rzedowym ulozonym wzdluznie w komorze silnika :D ale nie oto w tym chodzi poscie, kolego nie sadze zeby az takie klopoty przysporzyl sam wydech moze trzeba szukac gdzie indziej?
Opublikowano
ps Ostatnio na sport klubie byl program, mowili o nowym x5 i tu cytat
Wyposażony w nowy silnik V8 rzedowy

Myslalem ze umre :mad2:

... BMW V6 też nie brak na internecie :roll:

Opublikowano

panowie autor watku prosil o pomoc,nie robcie offtopa!, :nienie:

M-technic wystarczajaco wyjasnil autorowi jego blad.