Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy ktoś wie jak zdjąć panel dzielący kierowcę od pasażera muszę dostać się do sensora poduszek :mad2: . Elektryk stwierdził na kompie że uszkodzony jest sensor poduszek nr: 65. 77-8372521 ( airbag kierowcy) (bład wewnętrzny jednostki kontrolnej) i nie można skasować błędu . Może ktoś miał już podobny problem proszę o radę i pomoc z góry dziękuję .
Witam wszystkich mołośników BMW !!
Opublikowano
Kolego poleć mi kogoś takiego u nas nie ma takich szpeców chetnie przejechałbym się bo widzę że mieszkasz niedaleko ode mnie proszę o kontakt .
Opublikowano

nie naprawisz sensora po zlaczu, serwis nawet tego nie potrafi. nowsze bmw tak, ale tylko do 3 razy. poza tym tutaj jest mowa o usterce wewnetrznej a to zupelnie co innego niz crash.

Kolego musisz wymontowac sterownik, tyl tunelu za recznym. Pozniej do speca od sensorow lub do mnie wysyłasz.

Nie ma rzeczy niemożliwych, tylko ludzie którzy nie chcą tego zrobić.
Opublikowano
nie naprawisz sensora po zlaczu, serwis nawet tego nie potrafi. nowsze bmw tak, ale tylko do 3 razy. poza tym tutaj jest mowa o usterce wewnetrznej a to zupelnie co innego niz crash.

Kolego musisz wymontowac sterownik, tyl tunelu za recznym. Pozniej do speca od sensorow lub do mnie wysyłasz.

Witam kolegę miałem stłuczke ale poduszki nie wypaliły bo gość pszejechał (śliznął) mi tylko po przodzie auta po naprawie wszystko było okey dopiero po jakimś miesiącu zapaliła sie kontrolka poduszki . czyli mówisz ze mozna to naprawić daleko mieszkasz od Ostrowca ?

Opublikowano

kolego pasio1 mylisz zdarzenia. to ze miales stluczke i poduszki nie wyjechaly to jedno, to ze zapalila sie kontrolka po czasie to drogie, idac dalej byles na sprzecie skoro napisales ze elektryk zdiagnozowal uszkodzenie sterownika, a w tych bmw te sterowniki padaly to trzecie. napisz na pw to podam nr tel w razie dodatkowych pytan.

nie wiem ktory ostrowiec wiec nie wiem jak daleko mam do Ciebie, ja wągrowiec 56km od poznania mam warsztat.

Nie ma rzeczy niemożliwych, tylko ludzie którzy nie chcą tego zrobić.
Opublikowano
To mam do kolegi lilo 470 km jak nie znajdę nikogo blirzej napewno się odezwę dziękuję Pozdrawiam !!!! :P