Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jak w temacie potrzebuje pomocy co do świec do mojego autka? jakie proponujecie bosha czy morze ngk? a morze jeszcze coś innego? ile powinny mieć elektrod bo to co są maja cztery. z góro dzięki za odpowiedz :D
Opublikowano
Zachęcam Cię do kupienia Irydowych świec np NGK. Jeżeli ktoś ci powie że nie ma różnicy to się grubo myli.Ja sam zmieniłem na świece irydowe na jakiś czas i potem znów na zwykłe...na prawdę czuć różnice w reakcji na dodanie gazu i poprawie kultury pracy silnika.Oczywiście nie mówię że zwykłe 2-elektrodowe są do bani,ale irydowe to nowa technologia.
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Opublikowano

Ja mam założone świeżo Beru Ultra 4-ro elektrodowe i jestem zadowolony.Wcześniej były 2 elektrodowe NGK.

Różnicy w pracy nie wyczuwam.

Opublikowano
A co powiecie na Oryginalne Japońskie Denso K20TXR ? Ja juz na 3 komplecie smigam i jestem zadowolony.
Opublikowano
Jak chcesz porządne świece to rozejrzyj się za platynowymi... cena adekwatna do jakości :wink:
Opublikowano
Te świece z Allegro to lekka przesada z ceną.Kupiłem właśnie ich odpowiednik Beru w sklepie ale po 40 złotych za sztukę.