Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do tego auta tylko ADS i komputer z zlaczem RS232.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hmm czy na pewno ?

zakupiłem ADS i nic z tego nie czyta żadnych modeli 88-95 , obsługuje tylko Instrument Cluster i ABS oraz AIRBAG , INPA i także DIS-em nie ma różnicy czy softing czy fister to samo , nie ma jak sprawdzić żadnego DDE i DME

specjalizacja napędy X-drive , posiadamy oryginalne łańcuchy do X3 X5

kodowanie , diagnostyka

531 967 978

dla klubowiczów 10% zniżki na części , piszcie na private nie zawsze mam czas odpisać na forum

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
hmm czy na pewno ?

zakupiłem ADS i nic z tego nie czyta żadnych modeli 88-95 , obsługuje tylko Instrument Cluster i ABS oraz AIRBAG , INPA i także DIS-em nie ma różnicy czy softing czy fister to samo , nie ma jak sprawdzić żadnego DDE i DME

To cos masz nie tak albo z fejsem albo ustawieniami. To musi dzialac jak nie INPA to DIS.

Jaki masz fejs?

Opublikowano
ADS , komputer IBM T30 z comem na XP , moduł działa i czyta dla Aut powyżej 96 ,pod INPA i DISEm , ustawienia pełna instalacja INPY z wyborem ADS i uruchomiony plik z katalogu HARDWARE po instalce , DIS chodzi także po 96 , nie ważne czy wtyk 20 pinowy czy OBD , czyta i programuje byle było powyżej 96 nawet softing czy fister nie robi róźnicy czas scanu pełnej diagnostyki ok 5 min , natomiast auta 92 , 93 , 94 sterowników DME motronic nie widzi , nie widzi ABS , jedynie Instrument Cluster jest czytany i widziany pod DIS em jest to samo , a diagnostyka ciągnie się wiekami , wykrywa tylko Instrument Cluster , nie wspomnę DDE , E 34 525 tds skrzynia automat , nic nie czyta , kolega podskoczył z KTS 520 i wszystko diagnozuje a tu :oops: aż wstyd

specjalizacja napędy X-drive , posiadamy oryginalne łańcuchy do X3 X5

kodowanie , diagnostyka

531 967 978

dla klubowiczów 10% zniżki na części , piszcie na private nie zawsze mam czas odpisać na forum