Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czytałem komentarze na onecie o wiadomości o tym wypadku. Cieszę się, że wielu ludzi umiało się pochylić nad tragedią rodzin tych chłopaków, bo normalnie powinien dominować ton 'buraki w bmw, przynajmniej kilku mniej' (choć i takie komentarze się zdarzają).
Opublikowano

http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100303/RZESZOW/749720857

mozna powiedziec ze wypadek byl w 'mojej' wiosce

koledzy z OSP mowili ze chlopaki byli tak porozpie.... ze zbieralo sie na wymioty ..... ciekawe ile mieli na zegarach...

a jeszcze jakies 2-3 tyg wczesniej, 15 km od miejsca tego wypadku w strone Lezajska , 5 maturzystow skoda octavia tez zderzylo sie z tirem - 3 zginelo, 2 w ciezkim stanie. Padal snieg, wieczor, lod na drodze a w samochodzie letnie opony, na tyle dwie rozne i tez sporo jechali

w zeszylm roku zrobili tam super droge, ponad 20km rownej pateli wiec to tez zacheca zeby pocisnac i sa efekty...

http://forum.nowiny24.pl/Smiertelny-wypadek-pod-Sokolowem-Mlp-Zobacz-zdjecia-z-miejsca-tragedii-t28588.html

Opublikowano
Czytałem komentarze na onecie o wiadomości o tym wypadku. Cieszę się, że wielu ludzi umiało się pochylić nad tragedią rodzin tych chłopaków, bo normalnie powinien dominować ton 'buraki w bmw, przynajmniej kilku mniej' (choć i takie komentarze się zdarzają).

Kolego trzeba było przeczytać komentarze na interii-ludzie chyba już z przyzwyczajenia nie wiem sam czy może z zazdrości tylko w sumie o co piszą takie bzdury.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cieszę się, że wielu ludzi umiało się pochylić nad tragedią rodzin tych chłopaków

Dla mnie właśnie to było wartościowe, że są ludzie, którym się chce wyrazić kondolencje rodzinom, których nawet nie znają. Nawet jeśli potem czytają to tylko debile.