Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie zwracam sie glownie do posiadaczy n42b18 czy wam tez cieknie(woda ) z rury wydechowej?Mialem w zyciu pare samochodow ale ten jest pierwszy z ktorego doslownie leje sie woda z rury wydechowej-czego to moze byc powod?
Opublikowano
Nie raczej nie z reszta mam na to dowod 2 samochody zatankowane na tej samej stacji i bmka sika strasznie drugi w ogole
Opublikowano
Niestety urok naszych kochanych stacji. Ja tankuje na statoilu 98 i jest git. Swoja droga, zastanawiam sie, jak pare lat temu byly niby kontrole na stacjach, to na radiu zet pewnego pieknego dnia powiedzieli ze rekord jest, jakos 80% wody w benzynie, mam co do tego mieszane uczucia i nie wiem czy jest to mozliwe zeby silnik na takiej "mieszance" pracowal.
Opublikowano (edytowane)
Panowie przestańce pitolić i wróćcie myślami na lekcję fizyki. Zjawisko kondesacji powierzchniowej pary wodnej jest normalnym zjawiskiem o tej porze roku. Stąd ta woda w tlumiku. Edytowane przez jakub
Opublikowano
Panowie przestańce pitolić i wróćcie myślami na lekcję fizyki. Zjawisko kondesacji powierzniowej pary wodnej jest normalnym zjawiskiem o tej porze roku. Stąd ta woda w tlumiku.
Opublikowano

Siemka

A wody ci niewciaga z chlodnicy?? Ten sam objaw miala kuzynka w jej aucie z tym silnikiem i zdechnieta glowica byla ( Peknieta )

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....