Skocz do zawartości

tumik e32 srodkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam tumik srodkowy oryginalny BMW do modelu e32 5.0 v12

TUMIK JEST NOWY NIGDY NIE MONTOWANY

Oddam w dobrej cenie

JEST LEKKO USZKODZONY

Pytania tylko przez forum

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam...wlasnie jestem w trakcie zamawiania tego tlumika do swojej BMW.Wiem,ze w 750 rozni sie on troche ale chyba wielkosc i ksztalt tlumikow sa prawie identyczne i jesli roznia sie tylko dlugoscia rurek od strony katalizatorow i ostatniego wydechu to chyba mozna by to bylo szybko i sprawnie przerobic.Jesli ktos sie orientuje to moze wesprze jakas radą.Jaka cena za ten tlumik?Dodam,ze moja to 740iL.Pozdrawiam.Acha...jakiego rodzaju jest to uszkodzenie?
Opublikowano
  • Autor

witam kolego

identyczny tumik zamontowalem do e34 3.0 v8 i jest bajka

uszkodzone sa rury idace do ostatniego tlumika zgiely sie i byly trudne w transpocie wiec je opciolem ale mozna je przyspawac bez problemu

sam tlumik jest caly.

pozdro

Opublikowano
Witam sam po kupnie e32 4.0 musiałem zmienić środkowy i ostatni tłumik założyłem od 750 (jest o 1cm grubszy) bo mam takom na części i bardzo ładny wygląd i dźwięk basowy.Pozdrawiam

PASJONAT E32 posiadałem E32:730R6,730V8,750V12

......................................................................

POSIADAM E32 750 V12 SPRZEDAJE CZĘŚCI

TEL 513068207

Opublikowano
To jaka cena?...Napisales,ze nie uzywany.Podaj cene dogadamy sie.Pozdrawiam.PS Napisalem wiadomosc na priv ale nie wiem czy dojdzie bo przerzuca ja w folder do wyslania i nie wiem czy wychodzi.
Opublikowano
Znow wyslalem Ci na priv prosbe o tel do Anglii.Podaj namiar,zadzwonie i dogadamy sie.Cena jest OK.Pozdrawiam.
Opublikowano
Panowie na boga - czy to jest dział "sprzedam" - widzę, że modzi na tym forum już totalnie sprawę olali, bo każdy robi co chce :mad2:
Opublikowano
Nie wypowiadaj imienia Pana Boga swego nadaremne... :nienie: nie chodziło sie na Religie co?Hehe...juz sprawa zalatwiona...nie ma co krzyku robic.Pozdrawiam Xsilver...
Opublikowano
  • Autor
Tak jak kolega napisal nol stres :wink: