Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam! jestem od nie dawna posiedaczem BM,W E46 330D i ktoregos dnia zaczelu mi migac kontrolki ze niby mam spalone zarowki:/ a jak sparzwdzilem to okazalo sie ze wszystko jest OK.Moze ktos wie w czym tkwi problem.
Opublikowano
Moim zdaniem to norma w BMW,ja w swojej prawie za każdym razem tak mam,po przekręceniu stacyjki zapala się kontrolka spalonej żarówki mino,że jest dobra,ale po zapaleniu świateł i po przejechaniu paru metrów gaśnie,chyba że u ciebie nie gaśnie to inna pewnie bajka.
Opublikowano
jeszcze jedno jeżeli zapala się właśnie tylna to może masz spaloną żarówkę od podświetlenia tablicy,bo słyszałem że też tak może być.
Opublikowano
ja jeszcze dopowiem, żebyś sprawdził kostki tylnych lamp, często dochodzi do lekkiego zwarcia, i wtedy dzieje się jak mówisz. U mnie zapalała się i gasła i tak na przemian.
Opublikowano
wielki dzieki za pomoc:) juz wszytsko jasne nie laczy mi zarówka podswietlania tablicy rejestracyjnej.A juz sie wkurzalem a to taka drobnostka.Jeszcze raz dzieki.