Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich otoz mam taki problem ostatnio zauwazylem ze ubywa mi plynu w chlodnicy, ok 1 litr na miesiac. Mam LPG sprawdzilem wszystkie polaczenia i weze i wydaja sie byc ok, uszczelka pod glowica raczej odpada bo poziom oleju nie zmienia sie. Co zauwazylem to mam mokro pod nogami kierowcy pod dywanikiem i z tylu pod nogami pasazera. Moze z nagrzewnicy cieknie bo czytalem na forum ze tak moze byc ale ostatnio wykrecilem schowek i oslone nad nogami kierowcy i nic nie zauwazylem, nie znalazlem nawet tej nagrzewnicy. Co jeszcze sprawdzic??? Mozliwe ze jakims cudem woda ta dostaje sie tymi plastykowymi kanalami od nawiewu bo skad wzielaby sie z tylu?? Od spodu zajzalem i wszystkie korki w podlodze sa o.k.
Opublikowano
Kolego to nagrzewnica a przewody doprowadzające są od strony kierowcy a nie od strony schowka. Wiem bo wymieniałem.
Opublikowano
Tylko ze ja tez wykrecilem oslone pod kierownica i jakos nie moglem nic zobaczyc. Jak wygladaja te przewody?? Ktos mnie straszyl ze cala deske rozdzielcza trzeba sciagac prawda to??
Opublikowano
teoretycznie trzeba sciagac deche musi to byc nagrzewnica jak bys mial uszczelke walnieta to bys mial duze cisnienie na werzach na chlodnicy a jak piszesz ze masz mokro pod nogami kierowcy to nagrzewnica puscila ci plyn albo przewody innej mozliwosci nie ma