Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie, a nigdzie nie znalazłem odpowiedzi w necie na nie. Czy podświetlenie wskaźników automatu, przy lewarku powinno cały czas podświetlać. Akurat mam okres gdzie siódemka stoi w garażu i kiedy ja zamknąłem z pilota przedwczoraj i dzisiaj zaszedłem do garażu przez szybę zobaczyłem ze mi się świeci podświetlenie położenia dźwigni automatu. czy to tak ma być, boje się ze rozwali mi to akumulator.

Z góry dzięki za podpowiedzi.

Opublikowano
A czy otworzyłeś auto pilotem (bez otwierania drzwi), bo to wystarczy aby podświetalnie i parę innych rzeczy się uruchomiło.
Opublikowano
chyba już wszystko ok, prawdopodobnie coś się zawiesiło, otworzyłem auto i zamknąłem, odpaliłem je i przez pól godzinki chodziło, zamknąłem je i wsio ok, tylko miga światełko od alarmu. tylko po uruchomieniu auta zaświecił mi się błąd Funkschlussel Batterie, czyli bateria w kluczyku słaba. dziękuje za info, można temat zamknąć.