Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam rozleciala sie skrzynia auto jezdzi tylko do tylu,postanowilem ze wloze zwyklega manualna .Co jezszcze bede potrzebowal oprucz skrzyni biegow kompletnej z lewarkiem silownikiem,pedalami z pompka nie wiem jak tam ze zbiorniczkiem czy jest ten od hamulca czy jakis obok,nie wiem jak z walem chyba trzeba inny i co z tym sprzeglem mozna zalozyc sprzegło kompletne od M20 ? moze ktos to opisac ? nie chce zakladac tej dwumasowki,moze ktos wie jakie kable trzeba zmostkowac zeby auto odpalilo
Opublikowano
co mi z tego co tam pisze,ale gosc zalozyl sprzeglo oreginalne .Ja chce zalozyc kolo jednomasowe ? dostac to kolo gdzies z M30 graniczy z cudem ,czy sprzeglo pasuje z silnikow M20 lub M50 ? wie ktos cos na ten temat ??
Opublikowano

Gość zrobił tak jak fabryka przewiduje...

A jaka jest różnica w założeniu koła dwumasowego a jednomasowego ? -> Żadna. A koło można kupić, tylko trzeba się wysilić i poszukać. A od czego pasuje to poszukaj na forum, bo było to omawiane.