Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
juz od czasu kiedy zakupilem e39 mam problem z radiem kiedy wjade w dziure lub poprostu w niektorych momentach gasnie nie ma glosu wogole nie zawsze ale bardzo czesto.zeby dzialalo odlaczam z tylu w bagazniku kabelek od radia i podpinam z powrotem i wtedy gra co to moze byc.znajomy mi mowil ze mozliwe ze cos RDSem ze sie z nim cos stalo w sumie mozliwe tez bo jak grala jakas piosenka z radia to zostal napis tytulu tej piosenki i sie swiecil caly czas pomimo innych piosenek.czy ktos mial cos podobnego i kto by mi to zrobil jakis fachowiec.jak robilem zawieszenie w BM Cars w myslowicach prosilem zeby zerkneli tam ale chyba nic nie zrobili.dzieki za pomoc i za rady
Opublikowano
Standardowy problem e39 zaśniedziałe końcówki. przeczyścić lub popryskać preparatem do usuwania tlenków metali np. "kontakt 60".
Opublikowano

to jest ta wtyczka która odpinasz wyczyść ją i będzie grało

"masa52" widocznie nie dokladnie czysciles mi za 3 razem problem znikł. Trzeba poświęcić na to trochę czasu. Od 2 miesięcy mam spokój

Opublikowano
http://i.ebayimg.com/24/!BVFWPSgBmk~$(KGrHgoH-CsEjlLltsWbBKQtBvokT!~~_12.JPG to jest ta po prawej. podłaczony jest do modułu radia ( wzmacniacza ) w bagażniku wygląda on mniej wiecej tak http://www.m5board.com/vbulletin/attachments/sale-wanted/95184d1261435249-fs-mark-iii-nav-unit-bm53-tuner-module-bm53-back.jpg
Opublikowano
ja caly czas myslalem o tej po lewej stronie malej okraglej jak ja odlacze i pozniej znowu wepne to wtedy dziala glos spoko dzieki zobaczymy tzreba bzedie poodlaczac wszsytko i wykrecic
Opublikowano

ja mam problem z nagłośnieniem (duża navi) a mianowicie graja głośniki tylko w drzwiach kierowcy,pozostałe głośniki są podłączone ale cisza nic nie gra, może ktoś wie o co chodzi???

PS.czy jak rozepnę navi to się zakoduje???

Opublikowano

mi problem z zanikaniem glosu ustapil!!!

gdzies w ktoryms poscie ktos pisal i dawal zdjecie jakie miejsca nalezy przelutowac (troche ich bylo) ale przynajmiej teraz wszystko dziala od okolo tygodnia zadnej zwiechy

zycie zaczyna sie po 50i