Skocz do zawartości

Co kupicc...??Pomoze ktos mam cos na oku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pół roku szukał silnika zeby go potem za miesiac czy dwa sprzedac :mad2: Przebieg :duh: wystarczy widok foteli no chyba ze w aucie jeżdziły hipopotamy
Octavia 1,9TDI 110KM 2002r kombi max opcja L&K sprzedam
Opublikowano
No wlasnie tez mi sie tak wydaje ze jest troche wypicowana na wypchniecie a nie do jazdy przygotowana:/
NIe Jedz Szybciej Niz Twoj Anioł Stroz Potrafi Laatac
Opublikowano
Kolego xpowerr mam coś dla Ciebie,ale za ok 30tys,najprawdopodobniej będę sprzedawać swoją 540 1999,napewno nie będziesz żałował jakby co :D
Opublikowano
nigdy nic niewiedomo,ale opis taki sprzeczny,szukal poswiecil kase i czas no i sprzedaje,przebieg to juz smiech i jak pisze kolega sprawia wrazenie picowanego,ale przebieg az kluje zartem,serio ten anons jak zywcem z jakiegos arabskiego albo afganskiego komisu,nawet bym sobie niezawracal ogladaniem
Opublikowano

Autko z USA.

Tacho w milach i polska prostokatna talica rejestracyjna nie weszla w miejsce na amerykanska (stad ta pogieta kwadratowa).

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
No kurcze sprzedalem moja 320I w sedanie i szukam sobie jakiegos nowego samolotu ale niby sa fajne ceny ale jak przychodzi co do czego to zal sciska patrzec na te kolorowe skleiki ....mam w gotowce cos okolo 22tys wiec wybor tez waski sie robi
Opublikowano
Lampy jakieś takie jak nie z BMW tylko made in "gdzieś tam". Z USA ściąga się rozbite samochody bo na całych nie ma zarobku. Ja bym sobie odpuścił. Po samych zdjęciach widać, że to nie jest auto godne uwagi,a opis to jakiś żart.
Opublikowano
No wiem ze to nie miejsce na takie pytania sorki...Dzieki koledzy jak mi cos wpadnie w oko to podrzuce jakis link Pozdrawiam