Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bardzo mnie zaciekawil ten ARTYKUL o M5, E39. Te trzy zdania o samochodzie :cool2:

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano

Chciałem przekazać jak ludzie z Excitador ocenili konstrukcje M5 na tle innych bardziej zaawansowanych.

M5 rządzi! :)

Pozdrawiam

http://farm8.staticflickr.com/7143/6826155841_0459a462fa.jpg
Opublikowano

Zazdroszczę posiadaczom M5 e39 :D

To jeżdżąca IKONA MOTORYZACJI !!!

http://farm8.staticflickr.com/7143/6826155841_0459a462fa.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Zazdroszczę posiadaczom M5 e39 :D

To jeżdżąca IKONA MOTORYZACJI !!!

Ikoną motoryzacji jest BMW e34 M5. Poczytajcie sobie trochę na ten temat w necie a stwierdzicie, że mam rację. W końcu to e34 M5 było pierwszą, prawdziwą, sportową limuzyna wyprodukowaną przez BMW.

Chroń mnie Boże, przed Diabłami w mundurach o niebieskim kolorze...
  • 5 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
e34 może i jest ikoną, ale to Najmocniejsze e28 było pierwszą sportową limuzyna, Jest silnik był taki sam jak w pierwszych e34 a ważyła ze 200kg mniej. E28 nie miał elektronicznych cudów jak e39 wiec był dla kierowców z JAJAMI. E39 to dla tych co nie ogarniają się za bardzo i lubią w sytuacjach kryzysowych wyreczać się elektroniką. E28 i e34 to były jedyne prawdziwie sportowe limuzyny, e39 to raczej szybki sedan, ale do tego w zupełności starczy 540i.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
e34 może i jest ikoną, ale to Najmocniejsze e28 było pierwszą sportową limuzyna, Jest silnik był taki sam jak w pierwszych e34 a ważyła ze 200kg mniej. E28 nie miał elektronicznych cudów jak e39 wiec był dla kierowców z JAJAMI. E39 to dla tych co nie ogarniają się za bardzo i lubią w sytuacjach kryzysowych wyreczać się elektroniką. E28 i e34 to były jedyne prawdziwie sportowe limuzyny, e39 to raczej szybki sedan, ale do tego w zupełności starczy 540i.

kolega chyba nigdy nie miał przyjemności z e39 skoro tak mówi, jest to auto dużo mocniejsze od wersi m z e34. Niesamowitośc e39 polega na jego właściwościach jezdnych - jest to bardzo udana konstrukcja pod względem wyważenia, np; w drifcie e34 odstaje grubo nie osiągniesz takich prędkości w uślizgu starszą piątką z powodu konstrukcji przedniej osi a i moment przekazania pełnej mocy na koła w żadnej innej eMce nie jest tak aksamitny - to auto ma efekt turbo bez turbiny

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ikoną motoryzacji jest BMW e34 M5.

Święte słowa :cool2:

dokładnie :cool2:

I m5 e34 touring było najszybszym kombi prawie do niedawna nim audi stworzyło rs avant

Rozkodowanie numerów VIN na PW

sprzedam drążki kierownicze boczne (prawy, lewy) do e34 touring tanio

511185044 - nie odbieram prywatnych

Dbajcie o siebie i o innych

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kolega chyba nigdy nie miał przyjemności z e39 skoro tak mówi, jest to auto dużo mocniejsze od wersi m z e34. Niesamowitośc e39 polega na jego właściwościach jezdnych - jest to bardzo udana konstrukcja pod względem wyważenia, np; w drifcie e34 odstaje grubo nie osiągniesz takich prędkości w uślizgu starszą piątką z powodu konstrukcji przedniej osi a i moment przekazania pełnej mocy na koła w żadnej innej eMce nie jest tak aksamitny - to auto ma efekt turbo bez turbiny

Nie napisałem, e34 czy e28 są szybsze czy lepsze tylko zę sa dla kierowców co umieją jeździć. W tamtych latach nie miały konkurencji, wyznaczały standardy w swojej klasie. E39 jest też niczego sobie, ale ja bym nie powiedział że jest ikoną. Fakt, ma zajefajny silnik i świetne właściwości, jest szybsze i lepsze od poprzedników ale jeśli chodzi o ikony to nie, jeszcze nie, możę za kilkanaście lat...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
co to, odgrzewka na rocznicę czy jak... :lol: a artykuł rzeczowy i wyczerpujący ale niezbyt obiektywny, tak napisałby każdy z nas, wiecie, zero minusów i wogóle znaczek ///M wytatuowany na czole :) :) mówiłem że to super taczka! :) :)