Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja tez wole sedana ale to kwestia gustu Zreszta bez M-pakietu E36 srednio mi pasuje a felga jak dla mnie to musi byc szeroka a nie duza powiedzmy ze min 8,5 cala :mrgreen:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

O stary .Osobiście jak e36 to tulko w coupe no chyba że fes obniżone i ładnie zmodyfikowane w sedanie-bo takie widziałem. Ale szczerze to coupe króluje.Ta maska....drzwi z opuszczoną szybą.....moidzio

Co do powera w M52 to moja poprzednia Beta miała coś takiego że jak na 2ce jechałem i depnołem gaz do końca to przy 3000 obrotów dostawała jeszcze większego kopa i mialem za każdym razem takie uczucie wełbie jak na Rollercosterze którym kilka razy miałem okazje sie przewieść .Wydaje mie się że dobry silnik M52 również potrafi sprawić dużo frajdy i nie jest tak zamulony jak tu co niektórzy twierdzą poprostu jak się dba o silnik tak potem pracuje. :cool2:

http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Opublikowano
Maska jest prawie taka sama a drzwi bez ramek?? Widzisz roznice jak jedziesz dla mnie zadnej :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Maska jest prawie taka sama a drzwi bez ramek?? Widzisz roznice jak jedziesz dla mnie zadnej :mrgreen:

ale jak sie otworzy!! uuuu jaki szpan wtedy :D szczerze po 4 latach jezdzenia coupetke nie widzi sie juz tego, ale pamietam jak kupowalem to podobaly mi sie te drzwi bez ramek i to bardzo

co do felg to jaknajbardziej sie z toba zgadzam, musi byc szeroko i nisko, i raczej nie wiecej niz 17 cali wysokosci, co do m-pasztetu to oczywiscie obowiazkowo przynajmniej zderzaki, wg mnie lustra tez m-pasztetowe lub podobne i splitter pod zderzakiem ;)

Opublikowano
ale jak sie otworzy!! uuuu jaki szpan wtedy :D szczerze po 4 latach jezdzenia coupetke nie widzi sie juz tego, ale pamietam jak kupowalem to podobaly mi sie te drzwi bez ramek i to bardzo

Te ajk sie otworzy to tyczylo sie otworzenia mojej maski ?? :norty:

Opublikowano
Ja na mrozy mam sposób.Natarłem uszczelki kremem delikatnie wtarłem szmatką i nima już żadnego problemu :D. Użyłem bambino bo Nivea ma za dużo wody w sobie :norty:
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Opublikowano
No tez smarowalem jakims specyfikiem od znajomego. Nie pamietam co to bylo, ale cos wlasnie do uszczelek na zime.W ta zime tylko raz lekko przymarzlo, a w tamtym moze ze 2. Nie mowie ze jest to ciezka przypadlosc, ale jak juz sie przydazy to potrafi wkurzyc :twisted:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.