Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanko czy mozna dostac do lamp po liftingu same klosze pytam poniewaz miałem stułczke drabna i pekł mi klosz z reszta w srodku jest wszystko wpozadku pytanie czy jest cos takiego osiaglane prosze o pomoc
Opublikowano
Lampy są chyba jednoczęściowe , znaczy klosz jest klejony i chyba nie występuje jako odrębna część ale nie mam 100 % pewności .
Opublikowano

Jest ale jakie drogie!!!

http://cgi.ebay.de/STREUSCHEIBE-WEIS-CHROM-BLINKERRAHMEN-5er-BMW-E39-00-03_W0QQitemZ140359318621QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item20ae113c5d

Opublikowano

Jako sama oddzielna częśc nie występuje. Lampy poliftowe są klejone. Jedynie co Cię ratuje to znaleźc jakieś inne lampy poliftowe uszkodzone - np pourywane mocowania itp i przekleenie kloszów do Twoich lamp.

Pzdr.

Opublikowano
Mam pytanko czy mozna dostac do lamp po liftingu same klosze pytam poniewaz miałem stułczke drabna i pekł mi klosz z reszta w srodku jest wszystko wpozadku pytanie czy jest cos takiego osiaglane prosze o pomoc

kolego jest taka stronka jak realOEM.com wpisz ostatnie 7 cyfr VIn i bedziesz wiedział czy występuja osobno klosze,

oryginalnie nie ma samych koloszy do lamp po lifcie jak jeden przedmówca napisal sa to lampy klejone i nie wystepują same klosze, moze wystepuja w podróbce , najlepiej poszukaj uszkodzonych lamp połamane uszy uszkodzona puszka i sie pobaw i szkło przełóż pozdrawiam