Skocz do zawartości

lAMPY PRZEDNIE PO LIFTINGU 01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanko czy mozna dostac do lamp po liftingu same klosze pytam poniewaz miałem stułczke drabna i pekł mi klosz z reszta w srodku jest wszystko wpozadku pytanie czy jest cos takiego osiaglane prosze o pomoc
Opublikowano
Lampy są chyba jednoczęściowe , znaczy klosz jest klejony i chyba nie występuje jako odrębna część ale nie mam 100 % pewności .
Opublikowano

Jest ale jakie drogie!!!

http://cgi.ebay.de/STREUSCHEIBE-WEIS-CHROM-BLINKERRAHMEN-5er-BMW-E39-00-03_W0QQitemZ140359318621QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item20ae113c5d

Opublikowano
  • Autor
Czyli co wystepoje czy nie ?? bo juz zgopiałem
Opublikowano

Jako sama oddzielna częśc nie występuje. Lampy poliftowe są klejone. Jedynie co Cię ratuje to znaleźc jakieś inne lampy poliftowe uszkodzone - np pourywane mocowania itp i przekleenie kloszów do Twoich lamp.

Pzdr.

Opublikowano
Mam pytanko czy mozna dostac do lamp po liftingu same klosze pytam poniewaz miałem stułczke drabna i pekł mi klosz z reszta w srodku jest wszystko wpozadku pytanie czy jest cos takiego osiaglane prosze o pomoc

kolego jest taka stronka jak realOEM.com wpisz ostatnie 7 cyfr VIn i bedziesz wiedział czy występuja osobno klosze,

oryginalnie nie ma samych koloszy do lamp po lifcie jak jeden przedmówca napisal sa to lampy klejone i nie wystepują same klosze, moze wystepuja w podróbce , najlepiej poszukaj uszkodzonych lamp połamane uszy uszkodzona puszka i sie pobaw i szkło przełóż pozdrawiam