Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Jak w temacie, czy rozbierał ktoś z was fotel kierowcy w e39? może ma ktoś fotki lub jakąś pewna technikę.czekam na podpowiedzi.z góry dzięki
Opublikowano

podłączam się.

Fakty są takie, że o wiele taniej można kupić angliki. Ja nie wyobrażam sobie przeniesienia "kołyski" na stronę pasażera (bo nie w każdej wersji jest z dwóch stron). Zakup anglików i przełożenie na posiadane stelaże może być tańszy....

Więc jak to jest? Przekładał ktoś?

Opublikowano
Witam wszystkich. Jak w temacie, czy rozbierał ktoś z was fotel kierowcy w e39? może ma ktoś fotki lub jakąś pewna technikę.czekam na podpowiedzi.z góry dzięki

Ja osobiscie tego nie robilem ale tu gosc zapewnia ze wymiana obicia oparcia to 15 minut bez wyciagania fotela.

Moze fotka cos podpowie.

http://allegro.pl/item913476782_tapicerka_obszycie_fotela_fotel_prz_bmw_e39_e_39.html

Opublikowano
witam wszystkich zainteresowanych.Właśnie jestem po przekładce weluru z angola na swój stelaż. Operacj jest dziecinnie prosta. Fakt że czasu troche zajmuje ale przy małych zdolnościach manualnych 2 h i gotowe.
Opublikowano
Przekladałem obicie fotela wraz z gąbkami. Po wyjęciu fotela z auta i odkreceniu tylnej oslony wszystko wykonuje się intuicyjnie. Przy odkręcaniu mechanizmu regulacji należy odnalezc wszystkie śrubki i wszystko ładnie odejdzie :cool2: