Skocz do zawartości

Gdzie karta sim do telefonu?[E39 530Touring]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Na monitorze od nawigacji MK3 mam funkcję telefon,po włączeniu wyświetla się komunikat ,,Karte Eingeben''.

Czy wie może ktoś gdzie wkłada się kartę sim.

Dodam że w podłokietniku telefonu niema.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A byc powienien. Cos masz zgrzebane chyba.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
MK3 wykrywa telefon, gdzies musialby byc, faktycznie w bagazniku mozna poszukac, ale i tak sluchawka chyba byc powinna.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano

Rozebrałem swego czasu podłokietnik i tylko była tam wtyczka ale łokietnik niema mocowania na telefon.

A w bagażniku to raczej niema,tak mi się wydaje.Dorzucę zdjęcie co tam jest i może zobaczycie sami

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam !

Sprawdz w lewym schowku w bagażniku na nadkolu powinien być przymocowany stelaż a na nim czarna skrzynka (podstawowy moduł GSM), taka na oko 8cmx2cmx20cm - powinna miec szczelinę do włożenia pelnowymiarowej karty SIM, jeżeli był przewodowy telefon w podłokietniku, to drugie miejsce było właśnie tutaj, pod słuchawką. Wygląda ,że ktoś zdemontował wczesniej podłokietnik wraz z częścią telefonu i słuchawką.

Pozdrawiam

Andrzej

• 2 tygodnie później...