Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś przeglądałem niemiecki ebay i znalazłem pół e60 w komponowane w e36 :)

Link poniżej

http://cgi.ebay.de/BMW-Cabrio-E36-UMBAU-Liefting-auf-E60-Breitbau-Funcar_W0QQitemZ290397554355QQcmdZViewItemQQptZAutomobile?hash=item439d0b06b3

Ciekawe czy jest duże zaintersowanie na takiego typu samochód :)

Jestem "za" aby założyć tego typu temat z linkami , zdjęciami do allegro-kitów związanych z BMW aby można było na tym forum pośmiać się troszkę :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Można się śmiać, ale ktoś zrobił naprawdę kawał dobrej roboty. Auto wygląda świetnie. :) Nawiasem mówiąc aż dziwne, że udało się na szerokości zgubić te 15 cm różnicy, że wygląda to wszystko dość naturalnie, chociaż patrząc z ukosa trochę razi. Szkoda też, że lakier jest dość kiepsko położony i coś brakuje mu połysku w partiach błotnika.
Opublikowano

mmw przepraszm ale to wyglada TRAGIKOMICZNIE.

Jedno to wlozona praca( tak jak mowisz jakie druciarstwo musialo byc zastsowane aby to polaczyc) a drugie ze proporcja i polaczenie estetyczne tak roznych samochodow jest warte 1euro cent.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czemu druciarstwo. Może zrobiono to solidnie. Nie widzimy auta z bliska więc ciężko ocenić. ;) Może wiedząc jak wygląda oryginalna E60 może to drażnić, ale sylwetka auta z pewnej odległości mi osobiście się podoba.
Opublikowano

Ja wysune inna teorię auto było po dobrym maglu i jak zaczeli je składac to tylko na tyle wydało bo szkoda im było na zakup ćwiartki,połówki czy jak to tam się zwie.

To tylko wiedzą tacy spece jak przywiozą im auto w euro palecie co ma z tego wyjść.Chociaż pewnie też nie raz mają zagwostki co to było.Te warsztaty to powinny sie FENIKSY nazywać.

http://bezwypadkowe.net/index.php tu jest koles co za darmo na forum VIN-y z USA czyli prawdziwą przeszłość aut podaje.

Jak były zatłuczone,zatopione,spalone inne tak zwane u nas potem drobne stłuczki parkingowe.

hej