Skocz do zawartości

zawieszenie piszczy i skrzypi??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
najczesciej po dłuzszej drodze i po dziurach słychac popiskiwanie i skrzypienie to chyba jakies elementy gumowe? mozna coś moze posmarowac czy coś? ogólnie zawieszenie pracuje bardzo dobrze tylko wkurza ten dzwięk jak są nierówności. :mad2: Dzwiek słychac tylko z przodu tak mi sie wydaje
howgh!
Opublikowano
witam.mam podobnie .mi piszczą hamulce chodż jak sobie przypominam skrzypiała mi kiedyś też guma na stabilizatorze,posłuchaj dokladnie.pozdro!
klepało ale przestało!!!
Opublikowano

to nie sa hamulce :duh:

a posłuchac sie nie da lepiej jak jade słychac ale nie wiedomo co to jest mysle ze kiepskiej jakosci elementy gumowe w zawieszeniu

howgh!
Opublikowano

Witam.

Mogły się wyrobić tuleje w wachaczach.

Też tak jest jak się mało jeździ.

U mnie po przełożeniu wachaczy też przez jakiś czas piszczało i przestało.

Radzę niczym nie smarować bo i tak to nic nie da.

BMW jest jak krówka ciągle trzeba ją paść.

Wtedy jest pełny wypas.

Opublikowano
jak sie wyrobią tuleje w wachaczach to nie powinno sie tego odczuwac inaczej podczas jazdy? bo samochod sie prowadzi wysmienicie
howgh!
Opublikowano

Witka!

podepnę się pod temat... :lol:

u mnie jest podobnie z tym, że z rano jest ok przez jakieś kilkaset metrów..potem zaczyna skrzypieć -wyraźnie słyszalne na dziurach.....(z tyłu)...czy to możliwe że amorki walnięte....i tak wymieniam bo są totalnie zużyte ..tak test wykazał...

pzdr :twisted2: