Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam mala prozbe (pytanie), czy ktos sprawdzal maksymalne predkosci na 3,4,5 biegu ? U mnie jest to tak:

3 bieg - 160km/h (165 nastepuje odciecie paliwa)

4 bieg - 210km/h (215 odciecie paliwa)

5 bieg 225-230km/h i juz nie ma odciecia bo wiecej nie pojdzie :)

Chcialbym porownac te dane z Waszymi autkami, oczywiscie mam na mysli 530i R6, ale kto ma inny silniczek mozemy zrobic porownanie.

Opublikowano
ja leciałem na 5 biegu 220 na gazie silnik 3.5l koła 16" tył 245 /45 przód 225/50 ale to chyba nie był koniec tylko nie miałem gdzie tego sprawdzić
howgh!
Opublikowano
To w miare jak na gaz, tez mam 16` kola. Tyle tylko ze kolega ma identyczny silnik, identyczne kola i opony a kazdy z biegow wyciaga min 20km mniej, wiec nie wiem od czego to zalezy, moze skrzynie mam inna czy jak ?
Opublikowano

teraz mam automat , ale za "starych dobrych czasów" jak jezdziłem 730i manual + chip to miałem nastepujace rezultaty-

3 bieg - 156 km/h

4 bieg - 213 km/h

5 bieg- 235 km/h

Opublikowano
teraz mam automat , ale za "starych dobrych czasów" jak jezdziłem 730i manual + chip to miałem nastepujace rezultaty-

3 bieg - 156 km/h

4 bieg - 213 km/h

5 bieg- 235 km/h

Czyli ja mam troche dluzszy 3 i 4 bieg, a na 5 max 230 szybciej juz sie nie da :| Ale zapewne dlatego sa roznice bo moze buda w 7 ciezsza, nie wiem juz sam ;]