Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Wszystkich Mam Taki Problem Moje Bmw E46 (320d 1999r ) Nie Odpala Jest Tak Ze Jak Bylo Ciepło Odpala Bez Problemu ... A Teraz Pewnego Dnia Wstaje Z rana Chcę Odpalic Smochod A Tu Nic Krecic Kreci Ale Nie Odpala Wiec Wymienilem Swiece Na Nowe Wymienilem Filtr I bylo minus 30 Odpala Bez Problemu I Tak Przez Kilka Dni Bez Problemu A Wczoraj Wsiadam Do Samochodu Dawaj Odpalac Krecic Kreci A Tu Nick Krecic Kreci nic wiecej Nawed Podpiolem Pod Inny Samochod Zeby Zobaczyc Czy To Nie Aku.. Ale Tez Nic ... I Niewiem W Czym Moze Byc Problem Prosze O Pomoc Bo Juz Nie Wiem Co To Moze Byc
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Jesli jest to 136 konna jednostka napedowa to stawiam na awarię pompy wtryskowej.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
a ja mówię że to jest stary akumulator. Mi też tak się robi czasem. Możesz nawet podpiąć 2 auto i nic. Moja rada jest taka, naładuj porządnie akumulator, nie włączaj ogrzewania tylnej szyby bo to największy zjadacz prądu, dbaj żeby nagrzewanie nie waliło na maksa jak już jest nagrzane, po prostu oszczędzaj baterie a docelowo ją po prostu zmień.

...::: Banditen Motoren Werke :::...

Dlaczego BMW?? Bo przedni napęd jest dla małych dziewczynek ;P

Opublikowano
A ja obstawiam filtr paliwa, przy takich mrozach potrafi wytracic sie parafina z oleju napedowago i zapycha filtr, a bez paliwa nie odpalisz;/ Sprobuj podgrzac troche filtr suszarka do wlosow i zobaczysz jaki wynik. moze to bedzie rozwiazanie.
http://img684.imageshack.us/img684/4426/c23a511dcaf4207f.jpg