Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dosc spory problem, jesli ktos mial podobny i wie jak go rozwiazac no chyba ze nie mial takiego problemu a takze wie co zrobic bym byl bardzo wdzieczny za kazda rade - teraz przedstawie na czym polega

pojechalem sobie w gory wrocilem i nie moge odpalic - mrozy dochodzily do -20 stopni mialem malo benzyny i po powrocie w ogole nie moge odpalic - mija 4 dzien i nic, pokombinowalem troche i zrobilem pewne rzeczy a mianowicie

myslalem ze malo benzyny lub ze jakies syfy pociagnelo i byc moze zamarzlo cos - no ale pojechalem po benzyne i zalalem 10 l i odpalam nic

2) pod siedzeniem doszedlem do pompy ogrzalem ja w domu - odpalam nic - wyciagnalem ten wezyk doprowadzajacy przekrecilem stacyjke - paliwo leci z duzym cisnieniem

3) przed ty jeszcze odkrecilem wszystkie swiece - byly troche zalane - oczyscilem iskra daje - odpalam nic

4) ogrzalem suszarka wezyki na wtrysku - odpalam nic - kreci tylko rozrusznik - cos tam czasami probuje jakby zalapac ale to tylko tak probuje bezskutecznie - na wysokosci 4 swiecy jest odpowietrznik od paliwa wyglada jak wentyl od kola - odrecilem wcisnalem wkretakiem paliwo poszlo

juz nie mam zielonego pojecia co moze byc.. czy to cos z eletryka ?? pomoze ktos?? z gory dzieki pozdr

Opublikowano
Podepnij pod kompa.Ciężko powiedzieć oco kaman jak wszystko zdaje się działać :(
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Opublikowano

to jest ten pierwszy od lewej /patrzac od strony maski ten da dole taki zielony ?? bo sa tam 3

co rozumiesz pod pojeciem podmiec? z innego samochodu czy zamienic z ktoryms z tych obok ??

mam kabel vag i i te programy pod bmw czy sam moge to jakos sprawdzic? ze zmam sie na elektromechanice i czy jak podepne pod tego kompa to co mi pokaze albo jak dojsc do tego w czym tkwi problem?

Opublikowano
Jak kolega wyżej radzi podmień przekaźnik na inny(od pompy paliwa). A jak nie pomoże to musisz wyjąć wtryski i popatrzyć czy się otwierają podczas odpalania. Na kompie byłeś?? Błędy pokazał jakieś??
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"