Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co Wy wszyscy chcecie zety na inne zamieniac ?? :mrgreen:

platinum_boy ja bym w zyciu nawet nie myslal o zamianie 2.8 na 2.0 ;) wg mnie mozna sie przesiadac tylko na mocniejsze silniki ;).

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
a co Wy wszyscy chcecie zety na inne zamieniac ?? :mrgreen:

platinum_boy ja bym w zyciu nawet nie myslal o zamianie 2.8 na 2.0 ;) wg mnie mozna sie przesiadac tylko na mocniejsze silniki ;).

Zgadzam się. Przy przesiadce na słabszy silnik zawsze będzie niedosyt.

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ja wam proponuję pojeździć czymś co ma 60 KM i wtedy docenicie nawet 2.0 :) od czasu do czasu jeżdżę żony corsą, która to pozwala odnaleźć przyjemność jazdy przy prędkości 80km/h POLECAM!!

Sam jeżdzę czasem Corsa 1.2, więc wiem co to znaczy - bardzo uspokajające doświadczenie :) Przesiadając się poźniej do mojej Zety przez resztę dnia mam wypieki na twarzy :cool2:

Platinium Boy.

A Ty co? Dopiero kupiłeś auto i już myślisz o nastepnym? A ja myślałem, ze jak chce zmienić po roku to szybko.

To wszystko kwestia kasy. Jak nie masz funduszy to jezdzisz tym co masz, a jak kasa leży to człowiek wydziwia i mu sie w główce przewraca :mad2:

Opublikowano
Platinium Boy.

A Ty co? Dopiero kupiłeś auto i już myślisz o nastepnym? A ja myślałem, ze jak chce zmienić po roku to szybko.

To wszystko kwestia kasy. Jak nie masz funduszy to jezdzisz tym co masz, a jak kasa leży to człowiek wydziwia i mu sie w główce przewraca :mad2:

Nie, nie! Nie myślę o zmianie, Z4 mi przeszła póki co. ;)

Muszę nacieszyć się nowym nabytkiem.

Link wkleiłem tu jako ciekawostkę, bo cena całkiem ok jak na ten rocznik.

bumblebee: jak najbardziej, doceniam 2.0. Tym bardziej, że przez 2 lata jeździłem Z3 1.8.

Przesiadłem się do niej z mocniejszego auta i często czegoś mi brakowało, dlatego zgadzam się z tym co napisał piotres.

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przecież to wałek :lol:

"Po wygraniu aukcji oczekuje 14 dni na otrzymaniu 50% depozytu, ktory prosze przelac na wskazane konto w Irlandii.

Po otrzymaniu depozytu zlece firmie logistycznej dostarczenie samochodu pod wskazany adres (maksymalnie 21 dni)."

Taa jasne kupujący napewno otrzyma auto, ludzie są naiwni, ile osób licytuje buahaha :mrgreen: :mrgreen:

http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano

hehehe

a najlepszy tekst to chyba poniższe:

"Samochod jest przystosowany do jazdy po lewej stronie ulicy (kierownica z prawej strony), jednakze z powodu niewielkich rozmiarow nie bedzie problemow z jazda nim w Polsce."

Opublikowano (edytowane)

Dokladnie. Kiedys plaga na mobile.de , teraz trafila na allegro. Oszusci "wysylajacy" samochody pod wskazany adres :mrgreen: . Trzeba byc naprawde debilem zeby sie dac na to nabrac. Ehhh durni sa ludzie w tym kraju, durniiiiiiii :cry2: :duh: :duh: :duh: .

Wystawiajacy ta aukcje oszust tez sie nie popisał inteligencja bo zwykle opis wygladał przy takiej sprzedaży tak że : "samochod ma kierownice z lewej strony, a jak sie przeprowadzilem np. z Holandii do Angli, wiec musze zmienic samochod" . To juz wyglada bardziej zachecajaco i realnie, no i jest plus bo nabity w butelke osobnik "kupuje" auto LHD :mrgreen: .

Mysle ze osoba ktora wygra ta aukcje moze miec problemy jesli nie wplaci tej kasy, sprzedajacy moze chyba ja podac do sadu w takiej sytuacji, bo aukcja na allegro wygrana jest swojego rodzaju umowa - czy sie myle ??

Edytowane przez piotres
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Ciekawe za ile wylicytują auto pani Nikoli. :)

Mysle ze osoba ktora wygra ta aukcje moze miec problemy jesli nie wplaci tej kasy, sprzedajacy moze chyba ja podac do sadu w takiej sytuacji, bo aukcja na allegro wygrana jest swojego rodzaju umowa - czy sie myle ??

No teoretycznie tak.

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
Opublikowano
ile ja takich aukcji zgłosiłem do allegro, wszystko momentalnie blokują ... była już taka akcja z X6 i X5

I to nie tylko z autami takie akcje.

Kiedyś miałem trochę podobną sytuację. Sprzedawałem laptopa przez Allegro za ok 2500zł, ale dostałem maila z jakiegoś egzotycznego kraju ze wspaniałą ofertą 4000zł (po przeliczeniu z euro). I chcieli żeby im to wysłać za granicę.

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...