Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
heh, ja mysle ze moda na lambodors minela jakies 2-3 lata temu i dziwie sie ze jeszcze to sprzedaja... Myslec to moze ktos myslal ale cena 6500 jest chyba raczej zaporowa
  • Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11431008

ale ma rejestracje :duh:

jako ciekawostke powiem wam ze moja mama sie ze mna droczy ze przerejestruje mi mrowke Z na C1 BASIA a tu nagle na alle... pojawia sie takie cos, do tego 40 km ode mnie :duh:

Niezly syf ta Basia zrobila ...i blacharze tez sie nie popisali ...

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
no wlasnie nie mam a dokladnie takiego szukam!! tylko ze z ta cena to troche koles przesadzil... W tej chwili na eBay mozna wyrwac za 590 zl ale nowke nigdy nie uzywana. Sam juz nie wiem co robic. Musze sie dobrze zastanowic
Opublikowano
no wlasnie nie mam a dokladnie takiego szukam!! tylko ze z ta cena to troche koles przesadzil... W tej chwili na eBay mozna wyrwac za 590 zl ale nowke nigdy nie uzywana. Sam juz nie wiem co robic. Musze sie dobrze zastanowic

to się zastanawiaj dalej :) ile taniej kupisz?A wiesz,że często jest tak,że jak się człowiek zastanawia to później 2 x traci :mrgreen: Ja bym go brał. :wink:

były e36 od 316 do 320,kilka e46 od 318 do 323,e39 525tds,z3 2.8,z4 3.0

z4 jest fajne ;) ale tylko e89

http://img442.imageshack.us/img442/4116/z4avatar.png

Opublikowano
a ty swistar juz swojego windschotta zalozyles?? Jesli tak to sie pochwal i poka jakies foto. Niech inni tez sobie lookna

no jestem w trakcie montowania.Narazie rozebrałem wszystko i przymocowałem uchwyty.Zostało mi wszystko zmontować i wywiercić odpowiednio dziury w plasikach.W sumie nie śpieszy mi się.Ale jak złożę wszystko to foto zapodam napewno.

były e36 od 316 do 320,kilka e46 od 318 do 323,e39 525tds,z3 2.8,z4 3.0

z4 jest fajne ;) ale tylko e89

http://img442.imageshack.us/img442/4116/z4avatar.png

Opublikowano
Jedno jest pewne ... nikt normalny nie sprzedaje auta za tak marne pieniądze. 99,5% ogłoszeń na allegro to mega parchy. Jak komuś może opłacać się sprzedaż samochodu za 70% jego wartości, tym bardziej skoro jest handlarzem. Obecnie "szukam" E38 po lifcie i wszystko co jest na allegro, ma przebieg 150k km, ideał, bezwypadkowy, sprowadzony i kosztuje 20k PLN a takie auto z opisu w DE to wydatek 40k PLN plus koszty akcyzy i sprowadzenia. Ciekaw jestem skąd ci nasi handlarze biorą takie tanie idealne samochody ....
Opublikowano
Pioters do twojego tyłu zetki nie pasuje.

Ciesze sie Tedi ze pierwszy raz w 100% zgadzam sie z Twoim zdaniem co do stylingu zewnetrznego Z3 :mrgreen: .

Sprzedawca tego windshota to stary zdzieruch, wola za wszystko jak za zboze :lol: . Jest nawet na tym forum ten typek... :mrgreen: :lol: . Na dodatek moge sie zalozyc ze to windshot ktory mi ukradl z mojego strychu bo chowalem go tam rok temu a teraz nie moge go znalezc :duh: .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
piotres i co z ta caramba?? wiadomo cos?? bo sezon zbliza sie wielkimi krokami :mrgreen:

"Witam

Przybliżony termin dostawy Caramby na dzień dzisiejszy to dopiero 08.03.2010r

Pozdrawiam Tommi

"

Tomasz K. [[email protected]]

Opublikowano

ja na szczescie odrazu mialem wszystko tzn windshota, pokrowiec, pseudomocowanie do hardtopa :D hehe

nie wiecie jak mozna dziurke w windshocie naprawic ? jakis patent ?:D mam z materialu takiej siatki drobnej

a tak wogole to z windshotem bardziej wieje niz bez niego :D jest ciszej ale powietrze mi tak w tyl glowy wali :D tak ma byc ?:D

Sprzedam: tylnie lampy od Z3