Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów. Chciałbym Was zainteresować cyklem BMW-Challenge który od tego roku jest dostępny dla każdego posiadacza BMW. Ruszyły zgłoszenia do cyklu.

Jeśli planujecie występy w conajmniej 2 rundach BMW-Challenge w 2010r. to zachęcam do zgłoszenia się do końca stycznia. W zamian za wpisowe (100zł) do cyklu otrzymacie indywidualnie robioną i niepowtarzalną koszulke cyklu ze swoim pseudo lub imieniem czy nazwiskiem. Koszulki rozdajemy tylko osobą, które zgłoszą się w styczniu. Zgłoszenie do cyklu, dane do przelewu oraz miejsce do wpisania danych na koszulke oraz jej rozmiaru znajdują się na www.bmw-challenge.pl

Od tego roku każdy posiadacz bmw znajdzie swoje miejsce w naszym cyklu.

Uruchomiliśmy klasy:

- Open - dowolne BMW z silnikiem BMW oprócz cabrio bez dodatkowych ograniczeń

- Sport - auto pucharowe (e30,e36 do 150KM w serii) na slickach markguma

- Hobby - auto pucharowe (e30,e36 do 150KM w serii) na taniej oponie markuma (88-99zł za sztuke)

Zapraszam i pozdrawiam

Więcej info na:

www.bmw-challenge.pl

Opublikowano

No Feda w końcu będziesz się mógł ze mną zmierzyć to jest ten cykl zawodów do których Cię namawiałem. Co prawda będziemy jechać w różnych klasach ale zabawa będzie przednia.

Jeżeli chodzi o nawierzchnie to są przeważnie jakieś tory lub lotniska więc dla Ciebie będzie bajka.

No i bym zapomniał- poziom umiejętności zawodników to "pierwsza liga".

Mam nadzieję że wystartujesz :norty: .

Pozdrawiam

Igor

• Członkowie klubu
Opublikowano

Może się skuszę na którąś rundę :D. Igor, w klasie open na jakich oponach można jeździć? Mogę mieć własne gumy (dowolna marka)?

A jeśli chcesz się pościgać (ale wydaje mi się to niemiarodajne z uwagi na różną moc naszych samochodów) to równie dobrze możemy powalczyć w Kielcach :D.

Pozdrawiam

Rafał F.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Igor, o co chodzi z tą rywalizacją zespołową (dwóch kierowców - jeden samochód czy dwóch kierowców dwa samochody)? Moglibyśmy wystartować w Team BMW Klub Polska :norty:. Chyba się zaszczepiłem hehehe...

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano

W klasie OPEN jedynym warunkiem jest to żeby silnik i karoseria była BMW. Cała reszta jest wedle uznania dotyczy też opon.

Jeżeli chodzi o zespoły to niestety należę już do zespołu "rajdowyciechanów" i według regulaminu do końca sezonu nie mogę być w innym.

Jeszcze raz zapraszam do rywalizacji. Zobaczysz że imprezy bmw-challenge są organizowane (a przynajmniej były) na wysokim poziomie, a przy okazji za niewielkie pieniądze można się ujeździć do "bólu".

Pozdrawiam

Igor

Opublikowano
Andrzej chciałbym żebyś zarezerwował dla mnie 16-17 październik bo przydałbyś się w roli pilota :D

Pozdrawiam

Igor

Opublikowano

Mam parę pytań dotyczących BMW challenge

Rozważam start 6 marca w ułężu oczywiście w klasie open

Jakie są wymagania - kask, pilot itp

Jak wyglądają oesy czy są podobne do "Wroblowych" pojeżdzawek ?

Pozdrawiam

• Członkowie klubu
Opublikowano
Pawel to Ty bywasz u Wrobla? Widzialem kilka razy na zdjeciach z Uleza E36.

Andrzej, gdzie mozna takie zdjęcia obejrzeć?

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano

Byłem kilka razy 6-7 może więcej ogólnie wrażenia bardzo pozytywne, strasznie mnie to wciągnęło . Myślę że jakoś na początku wiosny jak zejdą mrozy i śniegi znowu się pojawię

Pozdrawiam

Opublikowano

Wiem ale mam łyse zimówki :) ostatnio jak byłem w ułężu ruszałem z pychu, co prawda nie zakopałem się ani razu (znaczy raz Fitnes pomógł mi wyjechać skutecznie z zaspy ) i zabawa była przednia, Myślę że jakoś druga połowa lutego początek marca wracam

Pozdrawiam