Skocz do zawartości

wtryski- wymiana, regeneracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. :norty: jak wymienić wtrysk.chodzi mi głównie o to jak on jest mocowany.czy normalnie się go wykręca czy potrzeba jakieś specjalne klucze.czy trzeba lutować jakieś kable czy tam są wtyczki.czy da się go wyczyścić domowym sposobem?...jeden gar mi niedopala[byłem na kompie].wszystko wykluczył pozostaje wtrysk, a jak nie to głowica :worried:

mam nadzieje że to pierwsze!

klepało ale przestało!!!
Opublikowano
normlanie sa wciskane - maja wtyczki :) na wtrysku jest taki oring wiec go nie zniszcz a z doswaidczenia radze dac od razu nowy :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Witam

Ja mysle,ze to nie wtryskiwacz.

Kup uzywki cala listwe i przeloz/zdejmujesz gorny kolektor i juz/

O nowych zapomnij bo sa bardzo drogie.

pozdrawiam

Opublikowano
witam .próbowałem przełożyć listwę z m-40 z 93 roku ale wtryski się trochę różnią, są trochę krótsze i płaskie pozatym wtyczka jest inna! ja mam m-40 z 89r..jego silnik ma inną miskę olejową i korek wlewu oleju z prawej strony.ale oprócz tego wszystko to samo[pasek rozrządu też].czy można przerobić wtyczkę i je włożyć??? lub włożyć pojedyńczy wtrysk?? :worried: .pozdro
klepało ale przestało!!!