Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:idea: :duh:

akurat alledrogo nie działa :)

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano

na allegro widziałem lepsze ceny niż 999PLN oczywiście droższe...

poczytaj opinie o wgrywaniu polskich języków

czytałem opinię jednego z naszych kolegów, który wgrałtakie menu w języko PL i przez dzień działało ok, potem gdzieś jechał auto zaczeło fiksować, a następnego dnia wielka kupa - nawet nie odpalił. Koszty polskiego menu + koszty wgrania oryginalnego menu w BMW + full nerwów

decyduj, czy Ty też chcesz tego?

Opublikowano

moim zdaniem nie warto bo to nie jest oryginalny soft, Po tłumaczeniach widać, ze są to przetłumaczone oryginalne nazwy i podmienione słowa w jakimś pliku wsadowym w sofcie auta.

Osobiście niepotrzebna opcja, menu w telefonie też mam po angielsku i jest ok. Kwestia przyzwyczajenia.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Znajomy robi właśnie te polskie meni i mówi że narazie lepiej się wstrzymać będzie coś lepszego na dniach / miesiącach i dużo duzo tańsze

Wczroaj bawiłem się tym w e60 przed liftem dopiero co zrobił i bardzo fajnie to wygląda :)

Opublikowano
Ja sobie wgram PL menu tylko wtedy jak będzie taka możliwość w ASO. Trzymałbym się z dala od takich mechaników :) Niestety bmki robią się coraz bardziej skomputeryzowane, więc ingerencja w oprogramowanie auta przez nieautoryzowany serwis nie wróży nic dobrego.

E30, E36, E60, E87, F48