Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-M3 coupe (*)

Jechalem ulicami naszego pieknego DC (Warszawa) i cos mi smignelo wymijajac slalomem auta...

Tak sie zlozylo,ze stanalem obok tego czegos na swiatlach i dostrzeglem,ze to BMW M3 coupe (czyli jesli dobrze rozumiem "3 drzwi").

Nie bede komentowal kto siedzial za sterami, bo to moze forumowicz (pozdrawiam i zycze wiecej doswiadczenia na sliskim :P).

Fakt faktem, przy zielonym swietle byl ryk naszych silnikow i wyrwalem do przodu jak rakieta :D:D:D W lusterku widzialem tylko jak koledze dupsko tanczylo na drodze :twisted:

(*) Wiem,ze na suchym niemialbym szans ale przynajmniej mam wielka radoche z 4x4 :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Papik, co Ty tu za zachowanie propagujesz? :D

Pamiętam, jak na sąsiednim forum gość (właściciel M5) w popularnym temacie objazdu pisał, jak go jakiś 4x4 odstawił na mokrym. No cóż, satysfakcja bezcenna.

Podobną miałem kiedyś na autobanie w Belgii, jak się przez dobre 10 min. trzymałem twardo za M5 E60. A potem gość skończył rozmawiać przez telefon i papa :cry2:

Opublikowano
Papik, co Ty tu za zachowanie propagujesz? :D

Pamiętam, jak na sąsiednim forum gość (właściciel M5) w popularnym temacie objazdu pisał, jak go jakiś 4x4 odstawił na mokrym. No cóż, satysfakcja bezcenna.

Podobną miałem kiedyś na autobanie w Belgii, jak się przez dobre 10 min. trzymałem twardo za M5 E60. A potem gość skończył rozmawiać przez telefon i papa :cry2:

Fakt, nie napisalem,ze moj licznik w miescie zaczyna sie od 0 a konczy na 50, badz 80km/h tam gdzie dozwolone :)

4x4 r0x...