Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

najlepszego w Nowym Roku na wstepie.

w mojej instalacji INPA wszystko jest w miare ok, oprocz tego, ze brakuje mi modulow ipo, np do mojego silnika z MS42TU czyli MS420DS0

Mam ten plik z rozszerzeniem prg, ale nie wiem, czy jest metoda na jego przekompilowanie.

Ma ktos moze ten plik albo w miare kompletny katalog sgdat? widzialem, ze nie chodza mi tez inne rzeczy, np. modul licznika, czy swiatel.

Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam

Opublikowano

E39 523, 2000r. Silnik jest M42B25Tu, dlatego program szuka pliku MS420DS0, bo normalne MS42.ipo nie obsluguje np vanosow, innych rzeczy jak widac tez.

Obawiam sie ze moje instalacje inpy sa jakiej trefne, bo zadna nie chce obslugiwac mi wszystkich modulow. Najchetniej bym sobie skopiowal jakis w miare kompletny kagalog z plikami ipo... Moze ktos ma taki katalog z plikiem MS420DS0?

Opublikowano
E39 523, 2000r. Silnik jest M42B25Tu

nie no w e39 523 i z 2000 roku masz silnik M52B25tu i w inpa masz do wyboru m52 new czy jakoś tak piszę z pamięci ale powinno śmigać jeśli nie to wejdź w e46 i tam odszukaj M52 new i powinno się połączyć

jaką masz inpe jaki instalator ???

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

inpa 5.0.2

nie chodzi np. sprawdzenie szczelnosci vanosow, niezaleznie od tego czy wchodze przez e39 czy e46.

Po prostu programik *.ipo do M52TU jest niekompletny. Moze mi ktos podeslac ten moduł z katalogu sgdat?

Opublikowano

ok, dzieki.

To wprawdzie byl modul .prg do toolset'a, a szukalem ipo do inpy, ale jakos sobie pewnie poradze. Przede wszystkim chce odpalic test szczelnosci vanosow, zobaczymy jak pojdzie...

Pzdr

WP