Skocz do zawartości

325i emblemat na masce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich,

,dziś po pracy idę po auto, patrzę a tam po chamsku wyrwany mój znaczek który był w stanie idealnym, i przyklejony jakiś stary z oderwaną naklejką i połamany, normalnie scyzoryk mi się w kieszeni otworzył od razu :evil:

ludzie jakby mogli to by wszystko ukradli, jakbym dorwał tego złodziejaszka to paluchy od razu połamane na miejscu....

czy orientuje się ktoś lub kupował z allegro emblematy BMW na maskę np. stąd - http://www.allegro.pl/item868524286_emblemat_bmw_e30_e34_e36_e38_e39_e46_e60_e62_e63.html , cena dosyć niska, ale jak nie pasują , to pojade jutro do ASO i kupię, choć kosztuje tam ponad 100 zł, a przyjdzie znowu jakis kmiot i zakosi znowu :/

pozdr.

Edytowane przez bladyrs

Opublikowano
kup w ASO te na allegro w 90% to padaka...ASO i jaka poxyline pod emblemat :D albo nie bo z maska zaj..... znajduchy jeb.... :nienie:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
ale przynajmniej wsadzil ci stary :D:D:D:D ja za oryginal w ASO dalem 20 euro. ich wykonanie napewno bedzie duzo lepsze niz podrobki no i raczej dluzej pozyja w trudnych warunkach atmosferycznych niz jakas tam podroba.

🙃🙃

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Ja miałem takie cudo z allegro. Kosztu nie pamiętam, ale też coś koło 20zł. Raczej nie od gościa z podanego wyżej linka (ze trzy lata już będą), więc nie daję głowy, że te są ok, w każdym razie ten co ja kupiłem pasował jak ori, z tyłu miał numery jak ori i przede wszystkim przez ponad dwa lata użytkowania nie było na nim śladów.

EDIT: Znaczek co ja kupowałem miał bolce i komplet tych gumek, nie jakaś taśma dwustronna. Może jakiś kradziony był, w każdym razie gość miał tego kilkanaście sztuk, pakowane w woreczki z nalepą, tak jak każda część w ASO.

Edytowane przez zielo

Opublikowano
  • Autor

dzięki chłopaki za info.

ten z linku z allegro jest klejony na taśme dwustronną, bo pytałem sprzedającego, więc to podróbka, ale wiadomo że za tyle oryginał to być nie mógł.

no nic podjade dziś do Inchape na Prymasa w Wawie i dokupie ori.

pozdro.

edit:

koszt 106 zł znaczka + 4 zł ewentualne gumki montażowe w Wawie w Inchape BMW.

Opublikowano
Kup oryginał bo te podróbki to lipa,jak kupowałem swoje bmw w rzeszy to znaczek był troszkę obtarty więc kupiłem podróbkę i powiem ci że wywaliłem go bo mnie wkurzał jakieś dziwne kolory nie wyraźne szkoda nawet 20zł