Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam mały problem z żarówka w swojej "1", przy próbie zmiany żarówki wyskoczył mi ten drucik co trzyma żarówkę no i teraz nie chce mi sie odkręcać plastików pod autem żeby go szukać, gdzie można takowy dostać?

nie mam xenonu a żarówka to H7

pzdr

320d po wirusie: 202KM i 406Nm

"Jeśli Bóg byłby za przednim napędem, chodzilibyśmy na rekach" :D

Opublikowano

Ten co trzyma żarówkę? Jeśli tak, to kiepska sprawa, też kiedyś potrzebowałem wymienić i nie udało mi się znaleźć zamiennika. Lepiej odkręcaj plastiki :)

A jeśli nadal masz opory, to pozostaje ci wyrzeźbienie takiego samego z innego drutu. Powodzenia :)

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano

no dokładnie ten :twisted: :twisted: :twisted:

auto dzisiaj były w trasie więc wątpię żeby ten drucik jeszcze jakimś cudem był...

chyba jednak pozostanie mi drucik i rzeźbienie nowego :x :x :x

ps. dzwoniłem do ASO w tej sprawie i drucika się nie dokupi trzeba całą lampę, tak dla wiadomości :wink: :wink: :wink:

Opublikowano
he,he-miałem to samo ;) Nie ma bata-drucik jest na bank pod spodem,nie mógł wypaść..Mój był i czekał na wyjęcie (suma summarum wymieniłem żarówkę w ASO)

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano

heh okazało się że mój też czekał na spodzie. nie było go widać dopiero wężyk z magnesem na końcu pomógł:)

pozdrawiam

Opublikowano
Jak wczoraj wymieniałem sygnał w aucie, to dokładnie się przyjrzałem spodowi auta. Kurcze teraz nie jest tak jak kiedyś.. że było widać na wylot co jest... teraz jest wszystko zabudowane, ale to dosłownie wszystko. Jest jeden mega wielki plastik od zderzaka przedniego do tylnego :)

E30, E36, E60, E87, F48