Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Lampka powinna byc po stronie pasazera mniej więcej nad cewkami wysokiego napicia przynajmniej w Isie. Na wygłuszeniu maski jest ślad nawet jesli jej tam nie było ( Bo nie zawsze jest lampka) to jest wytłoczenie lokalizujące miejsce gdzie powinna być.
Opublikowano
Mam tylko miejsce na lampkę ale jest tak charakterystyczne że trudno go nie znależć. Lampka jest wciskana w otwór wew. strony maski, posiada spręzynującą blaszkę która ja utrzymuje w otworze, tak samo jak ta w schowku albo w bagazniku.Niestety w coupejce nie mam, ale miałem takich lamp[ek z 5 w sedanie tez e-36
Opublikowano
Witam. Juz rozwiazalem problem:) Ten otwor o ktorym mowicie widzialem juz dawno ale po tym jak kupilem lampke zgubila mnie jedna rzecz. Otoz moja lampka byla z plastikiem dookola ( podejrzewam ze z innego modelu bmw ) i za zadne skarby nie dalo sie zamocowac z plastikem. zdjalem ta mate i wszystko sie okazalo ze ma wejsc sama lampka. Takze dzieki za porady. Aha no i jeszcze jedno - jak z podlaczeniem tej lampki? Czy powinna ona swiecic non stop jak sie otworzy maske czy np tylko wtedy gdy swiatla pozycyjne sa wlaczone? Pozdro
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko jak są pozycyjne.....

To ja zapytam jeszcz, a ta z bagażnika to kiedy ma świecić?

Opublikowano
Ta z bagaznika swieci się zawsze gdy otowrzysz bagaznik niezaleznie czy masz swiatła włączone oraz stacyjke , otwierasz bagaznik i lampka sie zapala.