Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie, otóż posiadam e32 735i z 1992 roku i ostatnio zauważyłem małą puszkę na lewym błotniku w komorze silnika. Po zdjęciu pokrywki okazało się że są tam 4 gniazda na jakieś przekaźniki ale nie ma tam żadnego przekaźnika. Czy ktoś wie za co odpowiedzialne są owe przekaźniki gdyż u mnie wszystko działa ale zdziwiło mnie że nie ma tam nic. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam!!
Opublikowano
Mam niestety problem ze wrzuceniem zdjecia ale ta prostokątna puszka znajduje się przy samym kielichu i zdaje sie ze są w niej przekaźniki od klimatyzacji oraz od halogenów (taki duży czerwony przekaźnik), proszę mnie poprawić jeśli się mylę.
Opublikowano

Mam problem z tym N6 do czyszczenia świateł. Gdy go założę pali mi bezpiecznik. Czy to raczej wina przekaźnika czy czegoś innego? Kiedyś działało normalnie. Przestało... po wymianie wahaczy - nie wiem czemu ale tak właśnie się stało, gdy zmieniłem wahacze przestały działać te spryskiwacze.

Czy jest jakiś sposób by sprawdzić przekaźnik? Co z czym może się zwierać że pali się bezpiecznik?

Pozdrawiam