Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

23.01.2010 I Kryterium Toru "KIELCE" SuperOES

20.02.2010 II Kryterium Toru "KIELCE" SuperOES

27.03.2010 III Kryterium Toru "KIELCE" SuperOES

24.04.2010 IV Kryterium Toru "KIELCE" SuperOES

22.05.2010 V Kryterium Toru "KIELCE" SuperOES

19.06.2010 VI Kryterium Toru "KIELCE" SuperOES

17.07.2010 VII Kryterium Toru "KIELCE" SuperOES

21.08.2010 VIII Kryterium Toru "KIELCE" SuperOES

18.09.2010 IX Kryterium Toru "KIELCE" SuperOES

16.10.2010 X Kryterium Toru "KIELCE" SuperOES FINAŁ

11.11.2010 SuperOES Puchar Jesieni 2009

W tym roku planuje wystartować we wszystkich eliminacjach :mrgreen:.

P.S.

Zna ktoś podobne imprezy :?:

Pozdrawiam

Rafał F.

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Członkowie klubu
Opublikowano
Zawody dla widzów zaczynają się około godziny 10.00. Wcześniej są zapisy, BK, odprawa a następnie przejazd zapoznawczy.

Pozdrawiam

Rafał F.

• Członkowie klubu
Opublikowano

W Kielcach stawiałem swoje pierwsze kroki :). Bardzo podoba mi się ta impreza i klimat jej towarzyszący plus rywalizacja z naprawdę dobrymi kierowcami, no i nie robią problemów :D.

W tym roku jecze mam zamiar przejechać się do Tych na Samochodowe Mistrzostwa Tych, podobno bardzo fajna impreza.

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano
Ja na razie ogarniam w Kielcach 'dol'. W lesie bylem pare razy, ale jak to w lesie... straszno :lol: Zatem na SuperOES jeszcze za wczesnie.
http://img818.imageshack.us/img818/9418/banerekgrzywaczewski100.jpg
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Ja wiem czy za wcześnie? Mnie na Kielce pierwszy raz zaciągnął Andrzej samochodem którym jeźdzę na codzień bez treningów ani doświadczenia... Wcześniej traktowałem to jak dobrą zabawę do momentu pierwszej wygranej w klasie RWD i się zaczeło :D, teraz mam większą spinę na puchary :mrgreen:

Pozdrawiam

Rafał F.

• Członkowie klubu
Opublikowano
W tym roku postaram się napisać z każdej eliminacji jakąś krótką relację z mojej walki w klasie RWD i generalce w oddzielnym wątku :).

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano

A ja tak glupio wyskocze z pytaniem o auta startujace

Sa jakies homologacje potrzebne??

Jaki jest mozliwy zakres przerobek??

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

• Członkowie klubu
Opublikowano

Jeśli chodzi o Kielce, to brak jakichkolwiek homologacji, a przeróbki ile dusza zapragnie :mrgreen:. Ważne żeby samochód był sprawny i miał wszystkie dokumenty.

Chętnie bym wystartował w Poznaniu ale za tydzień nie będzie jeszcze na chodzie.

Pozdrawiam

Rafał F.

• 2 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Impreza się raczej odbędzie (na dzień dzisiejszy na liście jest 98 osób), a po jakim torze będziemy jeździć to nie mam zielonego pojęcia.

Pozdrawiam

Rafał F.

• Członkowie klubu
Opublikowano
23.01 pierwsze zawody. Jako że nie mam doświadczenia w wyścigach zimowych, chciałbym zapytać czy lepiej startować odciążonym samochodem czy dociążyć tył?

Pozdrawiam

Rafał F.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Zimówa już jest (Nokian), a jak będzie dalej to się okaże jutro :).

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano

Rozmawialem ostatnio z kolega i jak sie juz troche podgarniemy - ja z blacharka, on z ciaza, to wchodzimy w te impreze :mrgreen:

Feda, bedziesz mial konkretnego konkurenta w RWD :twisted:

http://img818.imageshack.us/img818/9418/banerekgrzywaczewski100.jpg
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Bardzo mnie to cieszy :twisted:. W tym roku nie wiem czy się dodatkowo nie przymierzę do BMW-Challenge. Stworzyli klasę OPEN :D.

Pozdrawiam

Rafał F.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Tylko czy w klasie Open pucharu BMW-Challenge moze pojechac Legacy T. i Volvo 940 T.? :roll:

Ciężko będzie :mrgreen:

Pozdrawiam

Rafał F.

• Członkowie klubu
Opublikowano
A więc w sobotę (23.01) odbyła się pierwsza eliminacja SuperOes w Kielcach. Dzień raczej mogę zaliczyć do nieudanych. Samochód jakim startowałem to E46 328i (podziękowania dla Ostrego za użyczenie samochodu). Miejsce w generalce, szary koniec 80 lokata :duh:, w klasie 5 (samochody napedzane na jedną oś, powyżej 2001 ccm), miejsce 5, w klasie RWD, miejsce 7 :(. Najważniejsze że już są pierwsze punkty :D, prócz generalki...

Pozdrawiam

Rafał F.