Skocz do zawartości

Polskie Instrukcje do BMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem polską instrukcję BMW w ASO i stwierdzam,że na niniejszym forum jest o niebo więcej informacji niż w tej książeczce. Mam takie pierwsze skojarzenie iż jest ona dla normalnych inaczej. :shock:
Opublikowano

Oj nie cakowicie się z tym zgodzę - na forum jakieś 1/4 pytań jest zadawana w zakresie wiedzy z tych instrukcji ...

Po za tym mogłeś się zapoznać najpierw z internetową darmową wersją tej instrukcji, aby ocenić czy warto kupić ;)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
  • Członkowie klubu

Bo to jest instrukcja obsługi, a nie książka "sam naprawiam BMW".

Mnie się przydała...

330i coupe          335d xDrive
276218_2.png     1089970_2.png

Opublikowano

Swoja droga, zapytam sie z ciekawosci, ile musiales wydac zeby napisac ze to cudo zwane ksiazka obslugi jest ci calkowicie nie potrzebne.

Dzieki za info.

Opublikowano
  • Autor

Nie o to chodzi ile wydałem, lecz chciałem się podzielić informacją na jej temat. Jak zauważyłeś dużo ludzi pyta o polskie wydania "Instrukcji..." /ja też szalałem żeby ją zdobyć/ i dlatego zamieściłem posta, a pozatym jak zauważyłeś chwalę FORUM.

Na koniec zaspokajam Twoją ciekawość-36PLN. Łączę pozdrowienia :reading2:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Fakt, ja bym się upierał, żeby każdy przeczytał instrukcję, jest tam parę ciekawych rzeczy, o których niektórzy nie mają pojęcia. Ponadto taka kwota to nie majątek (już niecałe 9l PB :) ).

Dam sobie co nie co obciąć, że połowa ludzi użytkujących E34 nie ma pojęcia, jak używać programowanego czasu wycieraczek, czy jak włączyć jednostronne światła pozycyjne... a w instrukcji pisze jasno :)

A forum... po to jest, żeby można było znaleźć wszystko na temat.

Kai
Opublikowano

Nie chcialem cie urazic, tylko bylem ciekaw ile kosztuje. Swoja droga, jest tez w niej troche ciekawych informacji, lecz wszystkie mozna znalezc na forum, pod warunkiem oczywiscie ze sie chce znalesc.

Pozdrawiam.